Play ponuda
Play ponuda
MTV VIDEO AWARDS

Lady Gaga pokupila sve nagrade

Pjevačica je dobila čak osam nagrada čime se izjednačila sa skupinom A-ha koja je također na jednoj dodjeli dobila osam kipića.

shimmer fallback
M.K.S./HINA/ 13.9.2010. u 8:06
Play ponuda

LOS ANGELES - Američka pop zvijezda Lady Gaga osvojila je osam video nagrada MTV-ja na dodjeli u nedjelju navečer u Los Angelesu, uključujući i onu za video godine.

Video spot za pjesmu "Bad Romance", osim nagrade za video godine, proglašen je najboljim u kategorijama najboljeg ženskog video spota, najboljeg pop videa, najboljeg plesnog videa te za najbolju koreografiju, montažu i režiju. Zajedno s Beyonce s pjesmom "Telephone" pripala joj je i nagrada za najbolju suradnju.

Lady Gaga time se izjednačila s norveškom skupinom a-ha koja je 1986. godine također otišla kući s osam nagrada. Neupitni rekorder i dalje je Peter Gabriel koji je godinu kasnije za inovativni spot za "Sledgehammer" osvojio devet nagrada.

Osebujna pjevačica se na pozornicu popela u kostimu od mesa, no nikome od njezinih kolega to nije smetalo pa su je izgrlili i izljubili. Drhtavim glasom je zahvalila fanovima te im je otpjevala nekoliko stihova svoje nove pjesme koja će se zvati "Born This Way".

Ništa manje zanimljivo nije izgledala ni pjevačica Cher (64) koja je Lady Gagi uručila nagradu.

Jedini preostali višestruki dobitnik u nedjelju navečer je reper Eminem, koji je osvojio dvije nagrade, za najbolji muški video i najbolji hip-hop video za pjesmu "Not Afraid".

Osim njih dvoje, na dodjeli nagrada, među ostalima, uživo su nastupili Kanye West, Linkin Park, Mary J. Blidge, Drake, Usher, Justin Bieber.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
slavni glumac

Enis Bešlagić u društvu kćeri i supruge koje ne viđamo često: Asja više nije malena, a s Ninom ima poseban odnos

Play ponuda

Više s weba