Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
PRVI VELIKI ZAGREBAČKI KONCERT

Laka oduševio stotine poklonika u Tvornici

Predstavnik BiH na Eurosongu više je od "čuda jednog hita", što je potvrdio odličnim koncertom u uzavreloj atmosferi.

Image

laka1 laka1

D.K./ 24.10.2008. u 11:10
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

ZAGREB - Samo nekoliko dana nakon što je doznao da je dobitnik MTV-jeve nagrade, Laka je u zagrebačkoj Tvornici održao koncert kojem je prethodila prva pobjeda Dinama u Ligi Uefe, pa je razloga za slavlje bilo još i više. Da je u rekordnom roku postao jedan od najomiljenijih izvođača u Hrvatskoj, najbolje je pokazala ispunjena Tvornica te upućenost publike u njegove pjesme koja je bila, najblaže rečeno, iznad očekivanja.

Laka je pred publikom u Tvornici premijerno izveo dvije nove pjesme, "Brko" i "Stvorenje", koje najavljuju njegov novi album. Vrhunac koncerta bila je, dakako, pjesma "Pokušaj", a bosanskom su pjevaču društvo na pozornici pravili sestra Lela, odličan bend, pa i poneki obožavatelj koji se u žaru popeo na pozornicu.

"Izuzetno nam je svima drago sto je mnogo novinara prepoznalo da je Laka jedna vanserijska pojava i sto su bezrezervno unatrag par mjeseci počeli dijeliti svoje oduševljenje Lakom i s konzumentima svojih medija. To je značajno pridonijelo da u samo osam mjeseci Laka od potpune nepoznanice hrvatskoj publici stigne do zaista velikog uspjeha kao sto je jučerašnji koncert", oduševljeno je nakon koncerta rekao Lakin menadžer Dario Vitez.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Vremeplov

Danas je jedna od najljepših Hrvatica: Iznenadit će vas kako je Dina Dragija izgledala prije nekoliko godina

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba