Ostalo

Lana Jurčević: 'Bila sam zaljubljena u nju, uskoro ćemo nas dvije imati nešto zajedničko'

Lana Jurčevićnajavljuje novi projekt koji bi svjetlo dana trebao ugledati danas, a nekako je povezan s pokojnom divom Whitney Houston.

Tabloid.hr
17.11.2020 09:45

Lana Jurčević danas bi trebala izdati novu pjesmu, ako je suditi ponajavama na njezinom Instagramu.

Pritom se pjevačica prisjetila pokojne glazbene dive Whitney Houston te otkrila kako će uskoro njih dvije imati nešto zajedničko.

"WHITNEY HOUSTON. Onee and only!! 80's are back!! Tomorrow is THE DAY. Guess for what!?

Da sam znala da ću ovo ikad pisati i objavljivati, mislila bi da je netko tu LUD. Ali eto, život piše zanimljive priče. Najzanimljivije su očito one... za vrijeme korone. Ova godina je trebala ići u nekom skroz drugom smjeru, ali nekad se događaju super stvari i van zacrtanog puta, samo kad se opustiš i ne držiš nečeg kao pijan plota'.

E pa ovo je jedan od tih slučajeva. Whitney - moja prva ljubav, netko u kog sam gledala ko tele u šarena vrata' i koga sam slušala slonovskim ušima (ovo je moja izmišljenica). Divila joj se na sve moguće načine i bila zaljubljena u nju. Sutra je dan kad ćemo ona i ja imati nešto zajedničko...Spoj retro i novog. Nadam se da ću opravdati ovu priliku... SUTRAAAAA!!", poručila je 35-godišnjakinja još sinoć na društvenim mrežama.

Jedva čekamo saznati!