Play ponuda
Play ponuda
Prava ljubav

Tko bi ih prepoznao? Lana Jurčević podijelila fotografiju s Lukom Nižetić staru 16 godina

Godine 2006. objavljen je spot za pjesmu “Prava ljubav”, a uskoro je postala pravi hit.

Image
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
RTL.HR/ 16.4.2022. u 17:00
Play ponuda

Lana Jurčević prisjetila se prošlih vremena i na Instagramu podijelila fotografiju s kolegom Lukom Nižetićem staru čak 16 godina. Fotografija je nastala za vrijeme snimanja spota za njihov duet “Prava ljubav”, koji je ubrzo nakon objavljivanja poharao domaće glazbene ljestvice.  

I 16 godina kasnije ne skrivaju da su ostali u dobrim odnosima, a pjevačica se sada osvrnula na to razdoblje. 

"U vrijeme kada je "Prava ljubav" postala veliki hit, jedne novine su napravile istraživanje: roditelji su novorođenim bebama dali najviše kojih imena? Rekordan broj imena Lana i Luka je bio te godine! Više od svih drugih imena. Najviše curica su prozvali Lana, a najviše dečki: Luka. A koliko puta sam kroz karijeru čula cure nakon nastupa da mi kažu: “Ja sam dobila ime po tebi.” Awwwwww! Ne možete ni zamisliti koji je to meni osjećaj. Evo fotkice i dok smo nas dvoje bili dječica, sa snimanja spota za "Pravu ljubav"! Sjećate se tog perioda?", napisala je Lana u opisu. 

Pjevači, koji su tada bili u ranim 20-ima, snimili su 2006. videospot za pjesmu "Prava ljubav" u prostoru stare zagrebačke tvornice Paromlin, a pjevački par iste ju je godine izveo na Hrvatskom radijskom festivalu. Danas spot na YouTubeu ima više od 7 milijuna pregleda.

https://www.rtl.hr
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Sjećate se da su bili skupa?

Ljubavna priča Sanje Doležal i Dražena Petrovića trajala je godinu dana, a istu večer kad su se upoznali, ona je upoznala i njegove roditelje

Play ponuda

Više s weba