Ostalo

Lana Jurčević pokazala trbuščić u badiću, ali je odmah pobila rađanje glasina o trudnoći

Mnogi ne bi ni primijetili promjenu.

Tabloid.hr
27.06.2020 14:03

Lana Jurčević ili La Lana je otkrila da je i ona dobila koju kilu za vrijeme karantene. Pjevačica je tijekom snimanja za nove proizvode svog brenda objavila nekoliko 'behind the scenes' fotki na svojim Instagram pričama, a na jednoj fotki se vidi da ima mali trbuščić.

Kako bi odmah pobila potencijalne glasine o trudnoći, Lana je na fotku napisala 'korona trbuh'. Ipak, riječ je o toliko maloj promijeni da bi rijetko tko primijetio da se udebljala.

Lana Jurčević

(FOTO: Instagram)

Inače, iako Lani ide sjajno na poslovnom planu što se tiče njezinog brenda kozmetike, čini se da joj smeta što se i drugi upuštaju i slične poslovne pothvate. Nedavno je na Facebooku objavila sljedeći status: "Ajme, hit. Svi odjednom pokreću kozmetičke brendove, od poštara do knjigovotkinje i svi od reda imaju shimmer oil, shimmer sprej i svi od reda se zovu ili beach ili glow. Ovo je postalo bolje od dezinficijensa. Ajme kako će nam ekonomija procvjetati. Jup."
Iako je objavu obrisala, prozvanom se osjetila Tia Mamić koja je nedavno s prijateljicom Ladom Mitrašinović pokrenula vlastiti brend, a jedan od proizvoda se zove upravo 'Glow&Go'.


"Dragi naši prijatelji, klijenti, suradnici. S obzirom na mnogobrojne priče u medijima, shvatili smo kako smo namjerno ili nenamjerno prozvane u nekim kontekstima s kojima stvarno ne želimo imati veze. Zahvalne smo što i Hrvatska može biti zemlja u kojoj se ostvaruju snovi jer smo upravo u Hrvatskoj i s našim ljudima i mi ostvarile naše snove. Zahvalne smo na našoj ekipi proizvođača, prodavača, dostavljača, knjigovodstva i poštara jer bez svih njih glow&go ne bi bio ostvaren i mi ne bismo funkcionirale ovako uspješno kao što to činimo danas. Isto tako ponosne smo na naše iskustvo u ovom području koje je doprinijelo kvaliteti naše puder kreme, kvaliteti koju ste upravo svi vi prepoznali i na tome vam hvala. Nadamo se kako će ovakvih medijskih priča biti sve manje, a uspjeha u poslu svih nas sve više. Lada & Tia", poručila je Tia.
Na čijoj ste vi strani?