Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Prepričala događaj

Lana Jurčević prisjetila se teške situacije: ‘Već dva dana plačem kao kišna godina...’

“Sjećam se jednom pored Savske ulice u Zg, žena je pala nasred zebre i nije se mogla dignuti”, započela je pjevačica

Image
Foto: Instagram
RTL.hr/ 31.7.2022. u 17:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Pjevačica Lana Jurčević na Facebooku se odlučila osvrnuti na aktualne situacije o kojima se posljednjih dana puno govori. Tako je spomenula situaciju iz Srbije, gdje je muškarac spasio bebu koja se gušila u automobilu, te ženu u Splitu koja je postrojila promet da bi hitna pomoć mogla proći kroz gužvu. Nakon toga, prisjetila se slične situacije u kojoj se sama našla.  

"Ja zadnja dva dana plačem kao kišna godina (vjerojatno od ponosa na ljudski rod) na video gdje je muškarac u Srbiji spasio bebu koja se gušila u autu ispred njega i ženu koja je postrojila u Splitu raskršće da bi Hitna mogla proći. Dragi Lastane, je l' samo ja tako reagiram na stvari ili nešto nije u redu sa mnom?" započela je objavu. 

"Sjećam se jednom pored Savske ulice u Zg, žena je pala nasred zebre i nije se mogla dignuti. Bila sam peti, šesti auto po redu i nisam bila sigurna što se događa, ali iste sekunde kad sam shvatila da žena leži i da apsolutno nitko nije izašao od svih tih auta da joj pomogne, istrčala sam i digla ženu i pokupila joj sve stvari koje su joj se razbacale po cesti”, napisala je Lana. 

“I valjda kad vidim da ljudi imaju taj poriv da pomognu, a ne da sjede i čekaju da netko drugi uskoči, onda reagiram kako reagiram... Plakanje je zdravo", zaključila je. 

Njezini pratitelji u komentarima su se složili s njom te joj pisali kako je ispravno postupila.  

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
za rtl.hr

Božo Pavlić: 'Još u pubertetu sam shvatio tko sam, a dečko i obitelj su moja najveća podrška'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba