Ostalo

Lana Jurčević progovorila o razlozima zašto još nije postala majka: U posljednje vrijeme sve više...

Lana je već neko vrijeme u vezi s Filipom Kratofilom, no par o svom privatnom životu i planovima gotovo uopće ne govori javno

RTL.hr
02.10.2022 17:00

Pjevačica Lana Jurčević na Instagramu je podijelila objavu privatne prirode. Naime, Lana je napisala kako je sve svjesnija da postoji dobar razlog zašto do sada nije imala dijete. Dodala je da je za nju to velika stvar, te nabrojala sve stvari koje želi promijeniti kod sebe kako bi bila majka.

"Što sam starija sam svjesnija da postoji dobar razlog zašto nisam do sada imala dijete... da je moja podsvijest možda to negdje blokirala i odugovlačila... za mene je toliko velika stvar, s toliko odgovornosti, toliko pretpripreme", započela je.

"Želim biti najbolja verzija sebe, želim u smeće baciti svoj ego, očekivanja, doživljavanje tog bića kao projekta kao što to nažalost mnogi rade. Ne želim projektirati svoje ambicije, želje, neispunjene stvari, nego njegovati njegovu autentičnost, pomoći mu u njegovom putu.

"Uglavnom, jako dugačka i duboka tema koja me oduvijek jako zanimala", završila je.

Inače, Lana je već neko vrijeme u vezi s Filipom Kratofilom , no par o svom privatnom životu i planovima gotovo uopće ne govori javno.

Ipak, Lana sa svojih gotovo pola milijuna pratitelja na Instagramu često dijeli razne svakodnevne situacije, ali i razmišljanja o ozbiljnijim temama.