Ostalo

Lana Jurčević rodila sina kao krunu ljubavi s makedonskim nogometašem za kojeg se udala nakon ljubavnog...

Lana je sina dobila sa suprugom, makedonskim nogometašem Ristom Mitrevskim za kojeg se udala prošle godine u Zagrebu.

Tabloid.hr
25.04.2020 08:40

Kći poznatog nogometnog trenera Nikole Jurčevića , Lana Jurčević , prošlog je petka rodila sina Aleksandra .

Lana je sina dobila sa suprugom, makedonskim nogometašem Ristom Mitrevskim za kojeg se udala prošle godine u Zagrebu, a vijesti je potvrdila na društvenim mrežama.

Podsjetimo, to se saznalo kada su njezine prijateljice objavile nekoliko fotografija na društvenim mrežama, a Lana je za važan dan odabrala dugu, bijelu vjenčanicu i čipkasti veo. Vjenčanica je tada uspješno sakrila trudnički trbuščić.

Lana je prethodno s prijateljicama imala djevojačku večer u Rovinju, a detalji veze 25-godišnjakinjei 3 godine starijeg nogometaša nisu poznati javnosti. Navodno su se upoznali 3 godine prije nego su se zaljubili dok je on igrao za za nogometni klub Istra 1961.

Mlada ljepotica prije nogometaša je ljubila Emila Tedeschog mlađeg, a često ih se moglo vidjeti zajedno na košarkaškim utakmicama, kao i da objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Emil Tedeschi i Lana Jurčević

(FOTO: Igor Soban/PIXSELL)

Emil je brzo nakon prekida tjehu pronašao u 17 godina starijoj Niki Perenčević s kojom se vjenčao u ožujku 2019.godine na Malom Lošinju.

Emil Tedeschi i Nika Perenčević

(FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL)

Prije vjenčanja Nika i Tedeschi mlađi zajedno su bili nešto više od godinu dana, a kći tajkuna Mihajla Perenčevića iza sebe već ima jedan brak i majka je troje djece.