Ostalo

Lana Klingor Mihić fotografirala se s majkom nakon operacije silikona: 'Oslabila je moja majčica,...

Lanu Klingor Mihić je posjetila i majka Sonja koja je ovog puta dozvoila i objavu njhove zajedničke fotografije, što je vrlo rijedak slučaj

L.K.
04.04.2022 15:00

Pjevačica i uzgajivačica pasa Lana Klingor Mihić na svom je službenom Instagram profilu poručila pratiteljima kako je zamijenila silikone u grudima nakon 21 godine, kada ih je prvi put stavila. Taj operativni zahvat je obavila u jednoj privatnoj zagrebačkoj poliklinici, a sve je objavila na svom Instagram profilu. Unatoč bolovima, njezin oporavak teče u najboljem redu jer, kako je i sama rekla, i sama je znala da će joj takobiti tako jer je ovo joj nije prvi put da se podvrgnula tom zahvatu.

S obzirom na to da je trenutno prikovana za krevet, posjetila ju je imajka Sonja koja je ovog puta dozvoila Lani i objavu njhove zajedničke fotografije, što je vrlo rijedak slučaj.

"Najnježnije su ruke moje majke! Jedva mi je dozvolila ovu fotku pa moram podijeliti. Moja crvenokosa Sonja. Sad je u penziji pa ju baš briga, ali svi koji je pamte, pamte je kao crvenokosu jaku ženu, koja se nesebično davala u pomoći drugima, koja pomiče planine i nema toga što ne može. Uvijek borac, uvijek na strani potrebitih i slabijih, uvijek čovjek. Oslabila je moja majčica, potrošio ju je život, sustigao Parkins, ali zato ima mene, Sonju 2.0. a ta pak, kao što znate, sve što dotakne pretvori u zlato. Zato nema brige, jer jedna je mama i jedan je tata", napisala je 41-godišnja Lana Klingor Mihić.

Pročitajte još
Lana Klingor Mihić javila se nakon operacije grudi: 'Boli kao sto đavola...'

"Često ne znamo koliko smo bogati dok imamo sve koje volimo", "Brz oporavak i divim vam se, super majka, supruga...", "Mame su zakon", "Tako je,treba cijeniti i poštovati roditelje i srce će biti ispunjeno", "Ajoj suze su mi krenule. Jedna je Sonja žena zmaj!!", samo neki od komentara njezinih pratitelja koji se i dalje nižu.