Ostalo

Lana Klingor Mihić pozirala u badiću i otkrila: 'Nismo savršene i ne trebamo biti'

Lana Klingor Mihić i ranije je na društvenim mrežama promovirala body positivity. Sada je podijeila fotografiju u kupaćem kostimu i poručila kako žene ne trebaju biti savršene

RTL.hr
27.06.2022 17:03

Ljeto je već i službeno došlo, a to, između ostalog, znači i da ćemo se nagledati fotografija u kupaćim kostimima. Jednu takvu je objavila influencerica i poduzetnica Lana Klingor Mihić , koja se ne libi pokazati svoje 'nedostatke'. Tako je bilo i ovoga puta kada je pozirala na plaži i pritom objasnila kako je izgledala njezina priprema za topliji dio godine.

"Ni jednu od ovih fotki nisam htjela uređivati i provlačiti kroz filtere. Negdje u zimu Ante Mihić i ja krenuli smo u teretanu i odlučili poraditi na svojim linijama. Ante je tu dosta radikalan pa je do danas izgubio skoro 15 kilograma, ali je on puno i marljivi nego ja. Ogroman vjetar u leđa bio nam je naš Goran Spana koji je svaki trening (i koji nam se dalo i koji nam se nekad nije dalo) pretvarao u smijeh, zabavu i kvalitetno provedenih sat i pol. Nakon operacije u travnju više se nisam vratila u gym jer nisam smjela, ali sam nastavila kontrolirati što i koliko jedem (koliko je to kod mene moguće) i zarekla sam se da ću disciplinirano ići na maderoterapiju", napisala je Lana te otkrila kako joj je to uvelike pomoglo u prevenciji celulita, koji je muka mnogim ženama.

"Nismo savršene i ne trebamo biti, ali celulit je rezultat loše ishrane, pretjeranog unošenja soli u organizam pa prema svemu tome možemo zaključiti da je nepoželjan. Ne zagovaram da sve žene trebaju izgledati kao iskrivljeni ideal ljepote kojeg nalažu društvene mreže, ali to ne znači da se trebamo zapustiti. Briga o vlastitom tijelu i zdravlju bi svakome od nas trebao biti prioritet, jer mi ne možemo biti nitko drugi i imamo samo jedan život. Pa zašto onda ne bismo svaki dan bili boli bolja verzija sebe nego jučer", napisala je Lana. Mnogi su pohvalili njezin izgled i pisali joj kako je prelijepa takva kakva jest, unatoč svim nedostacima.

"Tebi ne trebaju filteri, prirodno je uvijek najljepše", "prelijepa si i taman kako žena treba biti", "izgledaš mrak", pisale su joj brojne žene.