Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
TETOVAŽA OTKRILA ISTINU

Lana Klingor o novoj ljubavi: To je bila čista kemija!

Pjevačica je na ruci istetovirala ime Sama Sambola, i tako potvrdila da je s njim u višemjesečnoj vezi.

Image

lana2 lana2

D.K./ 12.11.2008. u 14:26
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

ZAGREB - Da je veza sa slovenskim poduzetnikom i manekenom Samom Sambolom ozbiljna, pjevačica Lana Klingor pokazala je novom tetovažom. Na njezinom zapešću ispisano je, naime, ime njezine nove ljubavi, što je i prva "službena potvrda" njihove veze. Osim o ljubavi, Lana je za tjednik Story otkrila detalje odgoja kćeri Kiare, koju je, ako je vjerovati žutim tiskovinama, dobila u vezi s bivšim glasnogovornikom hrvatskih skijaša, Ozrenom Mullerom.

"Bio je petak, oko 23 sata, učila sam za ispit i nazvala me prijateljica koju nisam dugo vidjela i pitala hoću li doći na piće. Prvo sam odbila, ali sam na kraju otišla. Kad sam stigla, vidjela sam Samu, okrenula se prijatelju i rekla: 'Ovaj je zgodan ko Bog!'. To je bila čista kemija", rekla je Lana Klingor o danu kad je upoznala svog aktualnog dečka Samu Sambola.

Govoreći o samohranom majčinstvu, pjevačica ističe da će kćeri dopustiti da, ako to poželi, upozna biološkog oca: "Kad joj to ne bih dopustila, to bi značilo da sam loša majka. Svatko od nas ima majku i oca koje nije birao. Bez obzira što privatno mislila o njemu, nikad svome djetetu neću reći nijednu lošu riječ protiv njezina oca. A kakvo će mišljenje ona stvoriti o njemu, ja ne znam. Naravno da ću joj jednog dana ispričati istinu koju znamo samo ja i moji roditelji. Hoće li ona njega voljeti najviše na svijetu, sama će odabrati".

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
rijetko je u javnosti

Glazbenik Maksim Mrvica prošetao Šibenikom s menadžerom: Za njim se osvrtale policajke i policajci

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba