Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
RIJETKO U JAVNOSTI

Lana Radeljak sve više nalikuje pokojnoj majci: U društvu tamnokosog mladića pojavila se na predstavi Mije Begović

Kako studira u Italiji, Lanu se rijetko može vidjeti u javnosti, a sada je napravila iznimku i teti Miji Begović pružila podršku

Image
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
A.Š./ 2.6.2022. u 11:06
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Glumica Mia Begović u Kazalištu Kerempuh izvela je svoju monodramu 'Sve što sam prešutjela' i time obilježila 20 godina rada i 35 godina profesionalnog bavljenja glumom, a predstava je imala i humanitaran karakter budući da će sav prihod od prodaje ulaznica biti namijenjen za projekt besplatnog prijevoza na kemoterapiju „Nisi sama – ideš s nama!“ udruge Nismo same. Kao velika podrška u gledalištu je bila i njezina 21-godišnja nećakinja Lana Radeljak, kći Josipa Radeljaka Dikana i pokojne Ene Begović. Samozatajna djevojka monodramu je pratila u društvu tamnokosog mladića i kosom skrivala pogled od fotografa.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/c158b024-e24a-11ec-8b3c-eeb9deadfc61/original

Izvor: Marko Lukunić/Pixsell

Uspjesima svoje kćeri Dikan se često hvali na društvenim mrežama pa je tako početkom godine objavio kako je dobila titulu sveučilišne prvostupnice na Sveučilištu Bocconi u Milanu, gdje je odabrala smjer međunarodne ekonomije i menadžmenta. Riječ je o privatnom fakultetu gdje školarina stoji oko 100.000 kuna, a zovu ga i talijanskim 'Harvardom'.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/c157fe36-e24a-11ec-ac13-eeb9deadfc61/original

Izvor: Marko Lukunić/Pixsell

O samozatajnoj mladoj ženi koja s godinama sve više nalikuje majci Eni zna se jako malo. Rijetko objavljuje na društvenim mrežama, a tek se njezin otac tu i tamo javno pohvali kćerinim uspjehom.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
TOP LISTA

OVO SU UZORI VAŠE DJECE! Hrvatski TikTokeri zarađuju 'hrpu' novca i omiljeni su među tinejdžerima

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba