Play ponuda
Play ponuda
upoznala ga nakon razvoda s navojcem

Larisa Lipovac pokazala šest godina mlađeg dečka: 'Nama nema zime'

Iako o svojoj ljubavi ne pričaju 'na sva zvona', simpatična plesačica s vremena na vrijeme objavi zajedničku fotografiju, a sudeći po opisu, između zaljubljenih golupčića cvjetaju ruže

Image
RTL.HR/ 22.9.2021. u 18:00
Play ponuda

Plesačica i koreografkinja te osnivačica Plesnog centra Tala i Platforme HR - festivala plesa i izvedbenih umjetnosti, Larisa Lipovac već neko vrijeme u sretnoj je vezi sa šest godina mlađim DJ-om Hrvojem Jelinčićem.

Iako o svojoj ljubavi ne pričaju 'na sva zvona', simpatična plesačica s vremena na vrijeme objavi zajedničku fotografiju, a sudeći po opisu, između zaljubljenih golupčića cvjetaju ruže. 

''Već dugo nisam objavila 'jednu našu'. Ova je snimljena tokom ljeta, pa je simbolično i pozdrav ljetu sada kada je u Zagrebu zahladilo. P.s. nama je ionako uvijek toplo u srcu tako da nema zime'', napisala je Larisa koja je s poznatim glumcem Goranom Navojcem bila punih 13 godina, a zajedno imaju 11-godišnjeg sina Grgura. 

Prije dvije godine otvoreno je progovorila o odnosu sa sadašnjim partnerom koji ju je, kako kaže, osvojio pažljivošću. 

''Naša ljubav nije planula na prvi pogled. Nakon prvog susreta počeli smo se dopisivati, a onda je Hrvoje, koji je nevjerojatno poduzetan i hrabar tip, krenuo u akciju. Ja se u svojoj tadašnjoj poziciji, nedugo nakon razvoda, sigurno ne bih bila upustila u vezu sa šest godina mlađim dečkom da se meni i Grguru nije apsolutno posvetio i potpuno nas oboje osvojio'', otkrila je Larisa prije dvije godine u intervjuu za Gloriju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Sjećate se da su bili skupa?

Ljubavna priča Sanje Doležal i Dražena Petrovića trajala je godinu dana, a istu večer kad su se upoznali, ona je upoznala i njegove roditelje

Play ponuda

Više s weba