Play ponuda
Play ponuda
Diva

Legendarna Tereza Kesovija: 'Nikad neću preboljeti smrt majke dva dana nakon mog rođenja'

Samo je jedna Tereza Kesovija! Prvi je put nastupila u dubrovačkom samostanu kad joj je bilo svega 15 godina. 66 godina poslije, zakoračivši u deveto desetljeće - i dalje nastupa s jednakim žarom! S 50 objavljenih albuma i više od 1000 pjesama, dočekala je i film o svom bogatom životu.

Marija Pajić/ 19.10.2019. u 18:30
Play ponuda

Nikad ispričana priča o životnom putu istinske hrvatske glazbene dive napokon je dobila svoju ekranizaciju. Uvijek nasmijana Tereza Kesovija nije krila oduševljenje što su u filmu "To sam ja" svi njezini prijatelji i kolege bili složni u jednome - Tereza je prije svega dobra osoba.

"Uvijek kažem da kad dođem Svetom Petru, on će mi oprostiti male grijehe jer mislim da sam uvijek bila dobar čovjek. To sam naučila od roditelja", otkrila nam je.

Image
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
Image
Tomislav Miletic/PIXSELL

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

 No, ono što je definitivno obilježilo ovu glazbenicu je to što nikad nije doznala od čega je preminula njezina majka samo nekoliko dana nakon porođaja. 

"Ja sam primijetila da i kad se smijem imam neku tugu u očima. Tuga dolazi iz mog djetinjstva. To je život koji sam započela rođenjem i dva dana kasnije gubljenjem moje majke. To je nešto što ostaje djetetu u bolnom sjećanju", objasnila nam je.

Okusila je to znači siromaštvo, ali i bogatstvo pa je tako njezin život, ako se pita većinu - dostojan je i Hollywooda. I ono najvažnije, za razliku od svojih vršnjaka - čak i u 81. godini i dalje kuje velike planove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Kada se prisjeti svojih početaka - svjesna je da ju je do trona doveo njezin prkos i inat. No, sigurno je bila bitna i bezuvjetna podrška njezinih najmilijih. 

"Ostali smo dobri prijatelji, razlog je naš sin", otkrio je Miro Ungar, bivši suprug slavne pjevačice.

"Prijateljujemo koliko god možemo, bile smo si uvijek vjerne i odane bez obzira na to jesmo li imale loših dana", dodala je Gabi Novak. 

Upravo je zato jedna Tereza Kesovija - žena nevjerojatnog glasa i neponovljivog nastupa čija je neiscrpna energija i dalje jednako zarazna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
NEVJEROJATNA TRANSFORMACIJA

Gabi i trenerica Sanja susrele su se na Hvaru: 'Da nisam progovorila, kaže da me ne bi prepoznala'

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
intervju

Lara Antić iz benda Bang Bang: 'Udala sam se u ponedjeljak i to iz jednog posebnog razloga'

Play ponuda

Više s weba