Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
navršio 80 godina

Legendarni Ćiro se raspričao o predsjednici i brojnim ženama

Mama je htjela da Ćiro postane svećenik. Danas to zvuči prilično smiješno s obzirom na činjenicu da Ćiro slovi kao veliki ljubitelj, ali i ljubimac žena. Otkrio je kako se s time nosi supruga Zdenka, ali i što misli o novoj predsjednici, te zašto ga unuci ne smiju zvati ‘dida’.

RTL/ 18.2.2015. u 18:35
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

On je trener svih trenera. Čovjek koji u 80. godini živi kao dječarac i toga se uopće ne srami! Vozi gliser i Porsche, a opet stigne pratiti svaki korak svoje nove najdraže poltičarke, Prve dame!

“Moram popiti malo kave dok tražim što reći o njoj. Tražim riječi kojom bi je opisao, onaj tko ju je obukao, ja mu čestitam, to ni najbolji francuski kreatori ne bi pogodili”, razigrano je komentirao Ćiro.

No tko zna gdje bi gospodin Blažević bio da ga u stopama nije pratila njegova vjerna Zdenka, koja je uz njega ostala usprkos brojnim glasinama o tome kako je Ćiro veliki zavodnik i kako su žene uvijek oko njega.

“Ona najbolje zna da sam ja takav, ali nisam je nikad povrijedio. Njoj pašu te glasine, tako si ona kvotu diže. Da je jedanput pregledala moje džepove ili pročitala poruke doživjela bi šok, ali nikad nije, jer je mudra i pametna”, rekao je Ćiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ganjajući karijeru, Ćiro jedva stigne biti djed. Štoviše, unuci ga tako ne smiju ni zvat.

“Pa ja nisam tipični djedica, gledajte me! Ja samo gledam da im ostavim što više da ne prolaze sve kao ja”, prokomentirao je.

Upravo se čita

Image
SASVIM ISKRENO

Dario za RTL.hr o Petri, Saši i prvoj bračnoj svađi: 'Iza kamera je jedna priča, a ispred druga'

To što njih šestero ne ide njegovim stopama, uopće ga ne brine. Više ga zaokuplja Kolinda.

“Kolinda je osvojila cijelu Hrvatsku, ali ja znam da je i šire jer sam vidio kako je Obama i Kissinger gledaju, to je intimnost. Zdenka zna da je volim, jer ja je volim kao tata, pa moja kćerka je starija od nje, nisam pedofil”, smije se Ćiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ćiro voli ljude, a i ljudi vole njega. No, s nekima se ipak nije razumio. Jedan od njih je i Davor Šuker. Prije nekoliko dana osvanuo je intervju u kojem ga Ćiro navodno naziva nulom od čovjeka. Je li to istina, prosudite sami.

“Ma to nikada nisam rekao, to uopće nije moj vokabular. Eto, sad moram zapalit zbog toga što me pitate”, odgovorio je.

Unatoč tomu što je navršio osamdesetu, ne planira u penziju!

“Znaš koliko imam angažmana, ali kad čuju koliko imam godina, nitko me neće. Volio bi nastaviti ondje gdje me smatraju mudracem i starcem, ali Šuker i Mamić su ovdje jedva dočekali da me se riješe”, kaže Ćiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

No, što je stariji, to je emotivniji. Sa suzama u očima prisjeća se majke i vremena kada je ona htjela da postane svećenik. Srećom, po nas, nije, ostavio je neizbrisiv trag u hrvatskom nogometu koji će, čini se, i dalje stvarati!   

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Petra Meštrić za RTL.hr

Velika ispovijest najzgodnije hrvatske liječnice: 'Nastavit ću se boriti za svojih pet minuta slave'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba