Ostalo

Lejla Filipović doživjela pravi šok: 'Moj profil je sinoć hakiran, nisam mu mogla pristupiti'

Poznata poduzetnica i nekadašnja missica Lejla Filipović zabrinula se kada je shvatila da joj je hakiran profil

RTL.hr
09.02.2022 15:30

Lejla Filipović neugodno se iznenadila kada joj je stigla obavijest da joj je hakiran profil na Instagramu. Nije prvi put da se javne osobe susreću s ovim problemom, no svejedno je Lejlu ova neugodnost poprilično uznemirila. O svemu se oglasila i na svom Instagram Storyju čim je uspjela vratiti profil.

lejla filipović

Screenshot: Youtube

"Dragi moji, moj profil je sinoć bio hakiran i nisam mu više mogla pristupiti. Nadam se da niste primili nikakve zlonamjerne linkove s mog profila. Želim se zahvaliti Harisu koji mi je pomogao da vratim svoj profil", napisala je Lejla i svima preporučila usluge čovjeka koji je vrlo brzo rješio njezin problem.


Društvene mreže važan su dio Lejlinog poslovnog života. Na Instagramu je prati više od 40 tisuća ljudi, a nedavno je pokrenula i vlastitu web stranicu gdje, između ostalog, promovira svoje poslovne aktivnosti. Ne čudi stoga što ju je napad na njezinu privatnost toliko uznemirio. No, nije jedina. Mnogima je prije nje bio hakiran profil na društvenim mrežama. Među njima su i Tajči, Antonija Mišura Sandrić, Tony Cetinski.