Ostalo

Leona Paraminski ljeto će provesti u Hrvatskoj! Stigla je u Zagreb sa svojom preslatkom curicom

Glumica je stigla u Zagreb sa svojom djevojčicom Liv, koju je na svijet donijela u rujnu prošle godine u Kaliforniji

RTL.hr
21.06.2022 14:00

Leona Paraminski nedavno je proslavila desetu godišnjicu braka sa suprugom Tinom Komljenovićem , s kojim je prošle godine dobila kćerkicu Liv. Ovih dana s malenom je stigla iz Amerike i otkrila da će ljeto provesti u Hrvatskoj. Objavila je ovih dana fotografiju iz zagrebačkog Art Parka, a naslovila ju je: 'Naše hrvatsko ljeto...', otkrivši tako svoju lokaciju u narednim mjesecima.

Iako je već godinama sa suprugom u Kaliforniji, Leona koristi svaku priliku da provede vrijeme s obitelji i prijateljima, a posebno sada kada je dobila i djevojčicu. Malena Liv najveća je radost svojih roditelja, koji su je dobili nakon višegodišnje borbe za potomstvo. Leona je jedna od rijetkih javnih osoba koja je o svojoj borbi i procesu umjetne oplodnje govorila potpuno javno, hrabro i bez zadrške.

Danas je Leona presretna i zahvalna na svojoj maloj obitelji, a koja je zasnovana prije desetak godina na intimnoj ceremoniji na karipskom otoku Santa Lucia. Tada se, naime, udala za Tina Komljenovića, i to ispred svega dva svjedoka. U sreći i slavlju nije ih tada omela ni kiša, a da su zajedno u svemu dokazali su kad su 2014. godine spakirali kofere i zbog njegovog posla otišli u Santa Barbaru, gdje i danas žive. Sjajno se u Americi snašla i Leona, koja zbog posla ipak nešto češće od supruga boravi i u Hrvatskoj.