Ostalo

Samo je ona mogla ovako izgledati s tek par centimetara kose! Leonarda Lončar oduvijek je utjelovljenje...

Leonarda Lončar oduševljavala je davne 2006. svojom kratkom kosom i s minimalno make-upa

RTL.hr
07.02.2022 12:45

Prije 15-ak godina Zagreb je obilovao javnim događanjima, ljudi su se okupljali iz najrazličitijih navada, a jedna od takvih bila je i dodjela Hrvatskog modnog Oscara. Okupila se tada na dodjeli čitava plejada aktera iz domaćeg javnog života, a sjedinjeni u velike svrhe - da nagrade najbolje odjevene u zemlji. Mnoge poznate dame blagoslovile su taj događaj svojim prisutstvom, a među njima bila i Leonarda Lončar , tada Boban.

leonarda lončar

Foto: Robert Anić/PIXSELL

Prelijepa Leonarda blista i danas, a jednako sjajno izgledala je i tada, prije više od 15 godina. Njezina bezvremenska ljepota tada je dolazila do izražaja zahvaljujući specifičnoj frizuri, onoj koju većina žena zaista ne bi mogla tako dobro nositi kako je to činila lijepa Leonarda. Kratka frizura i lice s minimalno make-up - izrazili su njezinu prirodnu ljepotu do kraja.

leonarda lončar

Foto: Robert Anić/PIXSELL

Lončar blista i danas, u šestom desetljeću izgleda bolje no ikad, a nedavno je u RTL Exkluzivu otkrila i da se vraća staroj ljubavi - modi. Nakon što se s djecom vratila u Zagreb, Leonarda je s poslovnom partnericom Josipom Maslač Petričević odlučila izbaciti brojne novitete sa svojim potpisom. "Uvijek sam vesela i gledam uvijek pozitivnu stranu. Najviše mi donose moja djeca. Stišće mi se odmah grlo jer je to jedna jako emotivna tema, ali život me veseli", rekla nam je u intervjuu Leonarda Lončar.