Ostalo

Leonarda Lončar prošle godine imala moždani udar: 'Osjetila sam laganu zimicu i zatim pala u nesvijest....

Bivša supruga Zvone Bobana iza sebe ima jako tešku godinu - razvod, ali i moždani udar

RTL.hr
10.02.2022 15:14

Poznata dizajnerica Leonarda Lončar otvorila je dušu u velikom intervjuu u kojem je progovorila o odnosu s bivšim suprugom Zvonimirom Bobanom, ali i moždanom udaru koji ju je zadesio prošle jeseni. U 53. godini našla se na životnoj prekretnici i pronašla snage za novi početak, na koji gleda s puno vedrine. Danas živi skromnije negoli je to naviknula tijekom tridesetak godina s Bobanom, no pozitivan stav nije je napustio pa i danas živi sretno i punim plućima, piše magazin Gloria donoseći veliki intervju s Leonardom.

U njemu se po prvi put dotaknula događaja koji je uznemirio cijelu obitelj. Kada se zarazila koronavirusom, nije se nimalo uznemirila budući da je cijepljena, no s činjenicom da je imala moždani udar morala se naučiti nositi, a čini to i danas.

leonarda lončar

Foto: Miranda Cikatić/PIXSELL

"Dok sam gledala s Martom televiziju osjetila sam laganu zimicu i zatim pala u nesvijest. Marta je odmah nazvala mog brata, koji me odvezao na hitnu. Napravili su mi CT mozga, dali kontrast i nakon dva dana me pustili kući. Kad sam poslije mjesec dana otišla na kontrolu, ponovili su CT i kontrast te konstatirali da je sve to posljedica stresa. Sad pijem gomilu tableta, svakih nekoliko mjeseci moram ići na kontrolu i izbjegavati stresne situacije. Zahvalna sam Zvonkovim roditeljima što su zbog toga privremeno preuzeli brigu o djeci, a i Zvonku, s kojim će me uvijek povezivati ljubav prema našim klincima", iskrena je bila Leonarda.

leonarda lončar

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

Sa Zvonom je, nakon svega, u korektnim odnosima. Bilo je, kaže, teško u početku, no danas je sve baš onako kako treba biti. "Korektnim. U početku je bilo teško, ali sada je sve u redu. Svako jutro kad se probudim, kažem: 'Isuse, hvala ti i neka svi budemo sretni'", zaključila je, između ostalog, Leonarda.