Play ponuda
Play ponuda
obožava svoj grad

Leonarda Lončar za RTL.hr o prvoj godini povratka u Zagreb: 'Uživam u vraćanju u normalu'

Purgerica sam i obožavam Zagreb - tim riječima komentirala nam je Leonarda svoju prvu godinu od povratka u Zagreb

Image
Tona Malić/Barbara Marinović/ 25.5.2022. u 12:45
Play ponuda

Snježana Mehun dovela je cirkus u grad! Revijom svog brenda Duchess, koju je održala u zabavnom centru Zagiland na Prisavlju, poduzetnica je brojnim okupljenima pokazala nove uratke iz svoje kreativne radionice. Velika podrška bio joj je suprug Franz, a uz nju su bili i suradnici, prijateljice, kolegice i kolege… Jedna od takvih je i Leonarda Lončar, koja se i sama bavila modnim dizajnom. Uvijek posebna i neobična, Leonarda je u intervjuu za RTL.hr priznala koliko uživa u reviji i svojim zagrebačkim danima.

Nakon dugogodišnjeg izbivanja, Leonarda se vratila u Zagreb prošle godine, a život u njezinom gradu posebno je veseli. "Divan mi je osjećaj biti među ljudima, osim pandemije koronavirusa, prošla sam i kroz neke životne situacije te se vratila u Zagreb. Meni je korona bila jedan drugi period u životu, ne samo ovaj koji je trajao par godina. Uživam u vraćanju u normalu, činjenicu da mogu zagrliti i poljubiti stare prijatelje i poznanike", sretna je Leonarda. Zagreb ju je, dodala je, dočekao onako kako ga je ostavila.

Image
pogledajte kombinacije

Kakav cirkus! Leonarda Lončar, Maja Cvjetković, Antea Kodžoman... Poznate dame podržale Snježanu Mehun!

Fotogalerija
Image
pogledajte kombinacije

Kakav cirkus! Leonarda Lončar, Maja Cvjetković, Antea Kodžoman... Poznate dame podržale Snježanu Mehun!

Fotogalerija

"Svi ljudi, taj duh grada ostao je i dalje. Ja sam purgerica i obožavam Zagreb". Kada gleda modne revije ulovi je nostalgija, kaže. "Stalno bi nešto mijenjala kada gledam revije, ali jako me veseli kad netko radi ono što sam ja radila. Vratila sam se, doduše, donekle modi i nakitu tako da se ostvarujem i kroz taj način. Trenutno radim nakit za ATP Turnir, a usto sam i ambasadorica udruge P.I.N.K. Radit ćemo promociju i podizanje svijesti muškaraca protiv raka prostate. Radim marame, rinčice, a u humanitarne svrhe i ogrlicu za maturantice iz Osijeka", ispričala nam je Leonarda. S poslovnom partnericom Josipom Maslač Petričević njeguje divnu poslovnu suradnju izrađujući nakit.

No, prije svih obaveza i zaduženja, Leonarda ima ono koje je najvažnije i ima prednost pred svime. To su njezina djeca. Njezine kćeri, otkrila nam je, nemaju modnih afiniteta kakvih ima ona, no - obožavaju se uvaliti u njezine ormare. "Obožavaju se uvaliti u moje ormare i izvlačiti vani moje stvari, to im je najdraže. Nitko od njih nema modnih afiniteta, ali sve tri cure obožavaju slikanje, kreativne su", zaključila je ponosna mama.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
PODUZETNA KREATIVKA

Kristina Mandarina ima novu karijeru: Objavljuje filmiće na OnlyFans stranici i naplaćuje 97,05 kn pretplate

Play ponuda

Više s weba