Play ponuda
Play ponuda
TRI KONCERTA U RUPI

Let 3 se vraća u garažu

Na posebnom serijalu nastupa, spaljeni RIječani će u svojoj prostoriji za vježbanje izvoditi samo pjesme s prva dva albuma.

Image

Mars Mars

V.H./ 13.10.2009. u 9:36
Play ponuda

Povodom reizdanja prva dva albuma "Two Dogs Fuckin'" i "El Desperado" Let 3 će reprizirati nastup na Mars festivalu i u svojoj prostoriji za vježbanje održati dva koncerta na kojima će izvoditi samo pjesme s tih ploča.

Njihova "rupa" nalazi se u prostorijama riječke Hartere, a broj ulaznica strogo je ograničen na samo 100 po nastupu. Zasad su potvrđena tri koncerta (30. i 31. listopada te 2. studenog), a cijena ulaznice iznosi 80 kuna. Rezervirati ih možete u riječkom Dallas Music Shopu.

"Povratak u prošlost vlastitog zvuka biti će i povratak na mjesto koje je ishodište za svaki punokrvni rock band - vlastita prostorija za vježbanje. Let 3 će ekskluzivnom serijom koncerata ugostiti svoje fanove, sugrađane i sve znatiželjnike u svojoj prostoriji u riječkoj Harteri, intimnom mjestu, jazbini u kojoj nastaju sve glazbene i neglazbene ideje", najavljuju spaljeni Riječani ovu jedinstvenu seriju koncerata.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
NOVA SENZACIJA

On je beogradski smetlar i za njim su žene 'poludjele': Upoznajte Jovicu Vasića koji je hit i na TikToku

Play ponuda

Više s weba