Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
VIDEOSERIJAL RTL SHOWA

Kviz s Lille! Glazbenica sjela u vrući stolac i odgovarala na pitanja o sebi: 'Jesam li ja ovo stvarno rekla?...

Glazbenica Lidija Bačić Lille gošća je novog interaktivnog serijala RTL Showa. Poznate dovodimo pred gotov čin i postavljamo im pitanja o njihovoj karijeri. A koliko znaju sami o sebi? Iznenadit ćete se i zato nemojte propustiti nove epizode, svakog drugog utorka na našem portalu i društvenim mrežama

Antonija Šipušić/ 3.5.2022. u 8:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Koja glazbenica nije bila na audiciji za pjevačicu Magazina 2006. godine, koliko Lille ima fan pageova na Instagramu, s kojom su je damom mediji uspoređivali 2015. godine kada je objavila spot za pjesmu 'Kaktus', koju je pjesmu pjevala na školskom natjecanju? Na ova i još brojna druga pitanja kao iz stopa odgovarala je glazbenica Lidija Bačić Lille. Naravno, ponekad pogrešno što ovaj kviz čini još zabavniji. Iako joj je raspored užurban, obzirom da se naveliko vratila nastupima, kao i zbog toga što je nedavno objavila svoj novi album 'Flashback', Lille je odvojila vremena i sudjelovala u novom interaktivnom serijalu RTL Showa – kvizu.

„Sada kada se sjetim zaista je bilo smiješno“, rekla je na jedno od pitanja iz njezinih tinejdžerskih dana, a ostala su bila povezana s njezinom karijerom, izjavama koje je davala u medijima oko svoje privatnosti, kao i ključnim nastupima poput Dore. Dok je na neka odmah znala odgovor, o drugima je pak morala dobrano razmisliti. Tko bi se sjećao podataka od dvadesetak godina na sceni? No, pamćenje ju ipak nije napustilo u toliko mjeri.

Nakon dvije godine Lille u lateks izdanju predstavila novi album: 'U mom će opusu uvijek imati posebno mjesto...'

„Bilo mi je zabavno sudjelovati u kvizu o sebi. Dosta sam toga novoga naučila o sebi. Te podatke ili nisam znala ili sam ih zaboravila. Morat ćemo ovo ponoviti, s nekim drugim informacijama, da uđe u glavu i da ih zapamtim“ rekla je Lille.

Video pogledajte na portalu RTL.hr-a i na našim društvenim mrežama!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Životna priča

TKO JE EMA LUKETIN? Ljubila poznatog influencera, a sada uživa u ljubavi s beogradskim fotografom

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba