Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
originalna ideja

Lidija Bačić može se pohvaliti nečim o čemu drugi glazbenici mogu samo sanjati: pogledajte o čemu se radi

Znaju Dalmatinci! Da im je mila i draga Lidiji Bačić pokazali su na način koji nijedna druga domaća zvijezda nije doživjela od svojih obožavatelja

Ružica Đukić/ 29.12.2016. u 18:20
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Lidija Bačić može se pohvaliti nečim o čemu drugi glazbenici s naše scene mogu samo sanjati. Svi oni imaju sjajne fanove, ali ovo što su mladi Makarani napravili za svoju Lidiju, nije dosad napravio nitko. U gradu podno Biokova otvorili su adventsku kućicu 'Lidija Bačić'.

Znaju Dalmatinci! Da im je mila i draga Lidiji Bačić pokazali su na način koji nijedna druga domaća zvijezda nije doživjela od svojih obožavatelja. Ovi Makarani advent u svojem gradu obogatili su kućicom koja nosi ime njihove tajne patnje.  Mladost ko' mladost. Jutros smo za snimanje uspjeli probuditi tek dio ove kreativne družine. Jer dan prije malo se zaružilo, a u jednom od izlazaka se ideja i rodila. 

"Lidija je na društvenim mrežama stalno iskakala, a pošto smo sva trojica veliki fanovi onda je pukla ideja da se kućica nazove Lidija Bačić", kaže nam Marko Lazarušić.

"Bili smo u izlasku, krenija se pit wiskey i tako je krenila muzika odma na laptopu Viskija, viskija od Lidije Bačić", dodaje Ivan Kapitanović.

Dalmatinska bura može puno toga otpuhati, ali njihovu ljubav prema Lidiji Bačić -  nikako.  A rodila se na prvi pogled.

"Kad je krenila odma. Kad je prvi hit izbacila s Grdovićom odma san posta ljubitelj više njezinog lika nego djela", kaže Ivan Kapitanović.

I umjesto da oni odlaze na njezine koncerte, oni su ovom originalnom idejom Lidiju uspjeli dovući u svoju 'kućicu'.

"Jako simpatično i cool mi je to nekako. I nasmijalo me kad sam vidjela i nisam mogla ne doć i pozdravit dečke", tvrdi Lidija Bačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Pa to je zavladalo opće oduševljenje, znači ukrala je totalno show. Znači, bila je tu grupa Libar i onda kad se Lidija pojavila svi su se sjatili ispred kućice i fotografiranje s njom. Od djece pa do odraslih fanova, selfiji", nabraja Marko.

"Ja sam rekla dečkima da iduće godine moraju proširiti ponudu i rekla sam, obavezno u ponudi moraju biti fritule. To je moja omiljena božićna slastica", ističe Lidija.

Ona će im, ako treba, pomoći i mijesiti ih. 

"Pa svakako može bit zabavno, dogodine će im biti sigurno i veća ponuda, ali ekipa mora doć obavezno probat kuhano vino. Izvrsno je, ja sam probala. Ljudi dođite u Makarsku i dođite u kućicu Lidije Bačić", poručuje pjevačica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
GLAMUROZNA FLAMINGICA

Sementa Rajhard za RTL.hr: 'Tajnovitost, pozitivna energija i vrhunski tim, po tome ću pamtiti 'Masked Singer'

Ponekad obožavatelji zvijezde zamišljaju boljima no što jesu pa se prilikom susreta i razočaraju. U ovom slučaju - dogodilo se suprotno. Sad je još više vole. 

"Od jedan do deset, čista desetka", tvrdi Marko, a Ivan dodaje. 

"Rajsko biće, rajsko biće je to."

"Mislim da ovo je najotkačenije do sad što su neki fanovi napravili. Općenito što se tiče cijele estrade i svih pjevača i pjevačica. Mislim da nitko nije dobio svoju kućicu", ističe Lidija.

"Oduševljena je bila. Pozvala nas na svoj koncert. Rekla je da je zadovoljna s prezentacijom, probala kuvano vino i rekla da mora ić dalje, na koncert. Ne znan, ja mislin da je bija u Tomislav gradu", prepričava Ivan.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"I čisto informativno da gospođica Bačić zna da smo uokvirili njenu sliku i naravno čašu iz koje je popila kuhano vino", kaže Marko.

S novcem kojeg zarade imaju opaki plan. 

"Pa idemo na njezinu turneju definitivno. Pratit ćemo njezin užurbani tempo i mislin da ćemo biti uvik u prvon redu na njezinin koncertima."

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
IDEJE ZA SIGURAN NOVAC

Ove oklade nikada neće izgubiti

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba