Ostalo

Lidija Bačić počastila obožavatelje novim provokativnim fotografijama: Pa tebi ne treba photoshop'

Lidija Bačić sklona je dijeljenju atraktivnih fotografija, a to je dokazala i ovog puta svojom novom objavom u crvenom kupaćem kostimu, koji je oduševio njezine pratitelje

RTL.hr
26.09.2022 12:15

Pjevačica Lidija Bačić , osim po pjevanju, poznata je i po svom atraktivnom izgledu. Svoje provokativne fotografije tako redovito dijeli s obožavateljima, a niti njezina nova objava nije bila drugačija. Ovoga puta Lidija je pozirala u dvodijelnom crvenom kupaćem kostimu, a lice je sakrila sunčanim naočalama.

"Divlja i slobodna baš kao palma!", poručila je u opisu fotografije, te je, kao i obično, naglasila kako niti ovaj put nije koristila Instagram filtere, kao ni photoshop.

U komentarima su se uskoro krenuli nizati komplimenti na račun njezinog izgleda, a brojni obožavatelji složili su se kako ovoj pjevačici photoshop ne treba.

Inače, Lidija je trenutno zatrpana poslovnim obavezama, a iako je sezona ljetnih koncerata došla kraju, za nju poslovne ponude ne prestaju. Tako je prije nekoliko dana nastupila u Puli, a snimke s vatrenog koncerta podijelila je i na društvenim mrežama.