Ostalo

Lidija Bačić prošetala Zagrebom u izdanju koje je izazvalo 'šok' i kod njezinih najvjernijih obožavatelja

Tko kaže da Lidija ne zna iznenaditi?

Tabloid.hr
22.11.2020 21:00

Lidija Bačić poznata je po golišavim izdanjima.

Zanosna Splićanka ima jedno od najboljih tijela među domaćim damama, a sama ističe kako ne vidi ništa loše u tome da je netko svjestan kako izgleda.

Upravo zato, njezin Instagram profil vrvi atraktivnim fotografijama, no Lidija je uspjela iznenaditi svojih 305 tisuća obožavatelja izdanjem u kojem je ne viđamo često - zakopčana do grla.

Pjevačica je pozirala u Zagrebu u dugoj haljini leopard uzorka na koju je iskombinirala traper jaknu i crne štikle, a komplimenata niti ovaj put nije nedostajalo. "U ovoj hajini me podsjećaš na Sofiju Vergaru ", poručila joj je jedna pratiteljica, a haljina je lijepo istaknula njezine obline.

Podsjetimo, Lidija je nedavno RTL Exkluzivu ekskluzivno pokazala haljine koje dizajnira s prijateljicom i poslovnom partnericom Ivanom Jurić .

"Ja i Ivana se poznajemo dugo, da ja sam kreirala, imala zamisli kako bi trebale izgledati, a Ivana je to lijepo nacrtala, ali zajedno smo donosile odluke o detaljčićima. Haljine ce biti za sve žene, bit će uskih modela i za obline, širi modeli, bokovi, za svakoga po nešto, na prvom mjestu ću ih ja nositi", poručila je Lidija.