Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
novi estradni rat?

Lidiji Bačić otkazan koncert u Sloveniji, ona kaže sporan je plakat sa Severinom

Lidija Bačić i Severina trebale su nastupiti na istoj pozornici u slovenskom Velenju. No, čini se kako do toga neće doći.

Image
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
Tabloid.hr/ 10.8.2017. u 10:10
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Još prije nekoliko dana Lidija Bačić je objavljivala fotografije plakata za koncert u Velenjskom jezeru gdje su trebale pjevati ona i Severina. 

Ipak, sada je na društvenim mrežama obavijestila svoje fanove da se njezin koncert u Sloveniji otkazuje. Lidija tvrdi da je sve to zbog plakata kojim je bio najavljivan zajednički koncert.

Lidija je fanovima: "Ups... ja na odmoru i menadžer mi javi da neki ne odmaraju nego kopaju i lobiraju. Ono kad tim starije kolegice na zajedničkom koncertu ne dopušta tvoju sliku na plakatima...wtf..šta je to s ljudima? Šta se može...ima nas svakakvih. 
Velenje vidimo se drugom prilikom bez negativne energije ;) Ja ću se kupati još dan/dva pa se vidimo: Rogoznica, Kopar, Dani piva u Karlovcu, Rujan fest..."

"Bilo mi je drago kad sam čuo da će i Lidija Bačić nastupiti u Velenju 26.08. pa sam ostao iznenađen kad sam danas čuo da je njezin nastup otkazan. U promociju i oglašavanje se nisam miješao jer s organizatorom koncerta surađujem dugi niz godina i u njega imam apsolutno povjerenje. Neistinite su informacije da sam po tom pitanju od njega bilo što tražio ili mu uvjetovao", rekao nam je Tomica Petrović. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
kakav životopis!

Od Richarda Gerea do Marina Miletića! Glumica Kristina Krepela skriva privatni život, no evo što ipak znamo

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba