Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
UROTA ZA SMRT

Liječnici i dečko optuženi za smrt Anne Nicole Smith

Dvoje liječnika i odvjetnik su Anni Nicole nabavljali ogromne količine tableta. U trenutku smrti kod nje je pronađeno šesto tableta, a neki recepti su glasili na lažna imena.

Image

Anna Nicole Smith anna nicole

M.K.S./HINA/ 13.3.2009. u 8:43
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

LOS ANGELES - Američka starleta Anna Nicole Smith, koja je preminula od predoziranja lijekovima, imala je, čini se, i pomagače u tome. Kako je objavio kalifornijski tužitelj, Jerry Brown, podignute su optužnice protiv dvoje liječnika i njezina bivšeg odvjetnika Howarda K. Sterna.

Liječnici Sandeep Kapoor i Kristine Eroshevich, te njezin bivši partner, odvjetnik Howard K. Stern optuženi su za "urotu s ciljem ilegalnog nabavljanja lijekova" za Anne Nicole Smith, koja je u dobi od 39 godina preminula od predoziranja tabletama.

U optužnici se navodi da je to dvoje liječnika godinama opskrbljivalo Sterna lijekovima, anksiolicitima, analgeticima, hipnoticima i sedativima, koji ih je zatim davao svojoj tadašnjoj djevojci. "Ti su pojedinci opetovano i prekomjerno pisali stotine recepata za Anne Nicole Smith, često bez ikakva medicinskog povoda", rekao je Brown.

Posljednji od njih, pisani za fiktivne osobe, pronađeni su kod Anne Nicole Smith u trenutku njezine smrti u veljači 2007. na Floridi. U njezinoj hotelskoj sobi pronađeno je oko 600 tableta.

Smrt Anne Nicole Smith izazvala je veliku pažnju medija samo nekoliko mjeseci nakom smrti njezinog 20 godišnjeg sina pod sličnim okolnostima. Dr. Kapoor bio je njezin liječnik opće prakse, a dr. Eroshevich psihijatrica.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
NA HALL OF FAME

Glumac Petar Ćiritović i Iva Duduković sretniji nego ikad: Ne skrivaju zaljubljenost nakon što su izašli iz dugih brakova

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba