Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
vrhunska imitacija

Likovi megapopularne serije 'skriveni' u jednom mladiću

Megapopularan HBO-ov proizvod Igra prijestolja osvojio je srca gledatelja diljem svijeta. I dok je ova nagrađivana serija tema svakodnevnih razgovora i predmet obožavanja milijuna, jedan mladić je otišao korak dalje i naučio imitirati cijeli niz likova iz Oštrozimlja, Kraljevog Grudobrana i ostalih kraljevstava Westerosa.

Image
RTL/ 12.7.2012. u 10:37
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Svijet u kojem ljeta i zime mogu trajati desetljećima, gdje lete zmajevi, hodaju mrtvi i vode se vječne bitke za moć, očarao je milijune pred malim ekranima.

Nagrađivana HBO-ova serija Igra prijestolja bacila je gledatelje na koljena i natjerala ih da nestrpljivo mole za još intriga, spletki, scena krvi i seksa te vrhunskih glumačkih ostvarenja.

Dok se jedni samo dive seriji, jedan mladić, koji je samog sebe na YouTubeu nazvao Dr. Steve Love, naučio je oponašati niz likova iz serije.

Tako u jednom videu on vrlo dobro 'skine' Neda Starka, Robert Baratheona, Jon Snow, Varysa, Littlefingera, Pycelle, Ser Davosa i Ser Joraha Mormonta.

Nakon što je HBO prošle godine u Dubrovniku snimao dio megapopularnog fantastičnog serijala Igra prijestolja, potvrdili su da će učiniti isto i za treću sezonu.

Dubrovnik je u drugoj sezoni serijala 'glumio' Kraljev Grudobran, a scenaristi i producenti su i više nego zadovoljni hrvatskim biserom.

Ova nagrađivana serija snima se prema fantasy ciklusu romana Pjesma leda i vatreGeorgea R.R. Martina, koji je najavio spektakularno finale svoje završne knjige, što nam jamči i uzbuđenje na malim ekranima.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
slab na starije

Ovu poznatu Hrvaticu ljubio je Borna Ćorić prije šuškanja o romansi s Kristinom Bralo

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba