Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ZABORAVNA ILI...?

Lil Kim u Zadru pjevala dlakavih pazuha

Puno silikona, kožna opravica, umjetni madež iznad usne - sve na svom mjestu, osim dlačica koje su provirile ispod pazuha i pozdravile Zadrane.

Image

lil kim lil kim

D.K./ 18.12.2008. u 15:54
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

ZADAR - Hrvatska turneja "zločeste reperice" Lil Kim završila je u zadarskom Arsenalu, koji, poput klubova u Splitu i Zagrebu, nije bio ispunjen do posljednjeg mjesta. Čini se da je dolazak američke zvijezde u doba famoznog "stezanja remena" bio luksuz kojeg su si priuštili rijetki, pogotovo u Zadru, u kojem je posjetitelje, osim hitovima, počastila i - neobrijanim pazusima. Zar su joj organizatori dali tako malo slobodnog vremena...?

Lil Kim je tražila vibratore i bijelo meso, a zaboravila je nešto što očito nije ponijela iz SAD-a - britvice, u što su se uvjerili posjetitelji njezinog zadarskog koncerta. Ipak, nitko joj nije previše zamjerio - Lil je Zadrane osvojila svojom neposrednošću, a neki su s njom na pozornici uspjeli i zaplesati. "Hrvati su prezgodni, ugodno sam iznenađena", prokomentirala je reperica kad je, nakon Zagrepčana i Splićana, "prošla" i Zadrane.

Poznata zadarska lica mahom su izostala s ovog koncerta, a u šačici posjetitelja zabavljali su se košarkaški trener Aco Petrović i četvorica igrača - Dejan Ivanov, Juby Johnson, Malik Dixon i Marlon Garnett. Ipak, svi koji su propustili njezine nastupe, uskoro će je imati priliku vidjeti - oduševljena našim ljudima, Lil Kim najavila je skorašnji povratak, unatoč nedostatku interesa za njezinu glazbu i skandale.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
sjajno raspoložen

Grašo ne staje! Nakon što su Hana i Alba izašle iz bolnice, glazbenik zapjevao u Dubrovniku

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba