Play ponuda
Play ponuda
BRZA REHABILITACIJA

LiLo puštena s odvikavanja

Nakon što je prije vremena puštena iz zatvora glumica je samo nekoliko dana provela u klinici za rehabilitaciju. No, pravila su i dalje stroga.

Image

PXL - Lindsay Lohan PXL Lindsay Lohan

M.K.S./HINA/ 26.8.2010. u 5:31
Play ponuda

LOS ANGELES - Američka glumica Lindsay Lohan puštena je u utorak navečer iz ustanove za odvikavanje od droge, kamo je dospjela zbog vožnje pod utjecajem alkohola, ali ostaje pod paskom do 1. studenoga, priopćilo je pravosuđe u srijedu.

Lohan, koja je u ustanovu u Los Angelesu ušla 2. kolovoza, odmah nakon trinaestodnevnog pritvora, trebala je isprva provesti na odvikavanju 90 dana.

No sudac Elden Fox odlučio je na sudskoj raspravi na Beverly Hillsu u srijedu, da 24-godišnja glumica može ići kući već u utorak navečer. Odvjetnica Lindsay Lohan, Shawn Chapman Holley potvrdila je u istoj prigodi da se njezina branjenica tijekom večeri vratila kući.

"Lindsay Lohan je ozbiljna djevojka koja je izvukla pouku", rekla je odvjetnica sucu tijekom rasprave, kojoj starleta nije nazočila.

Lohan do 1. studenoga mora biti u svojoj kući u Los Angelesu i ne može snimati izvan grada, mora ići na seanse psihoterapije barem četiri puta na tjedan, uz obveznu terapiju ponašanja i odvikavanja.

Glumica će se usto dvaput u tjednu podvrgavati provjeri razine alkohola i droge u krvi. Pokaže li se da je pozitivna na to dvoje morat će na 30 dana u zatvor.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
intenzivna potraga

Novi detalji izlaze u javnost: Torbica Marijane Seifert pronađena jučer oko 5.30. Tri sata kasnije, suprug je prijavio nestanak

Play ponuda

Više s weba