Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NEMA MIRA

Lindsay Lohan u zatvoru provela 15 sati

Problematična glumica je prekršila odredbe uvjetne slobode zbog čega je u petak ujutro prepraćena u zatvor u Los Angelesu. No, navečer je puštena uz jamčevinu i čeka novo saslušanje.

Image

PXL - Lindsay Lohan PXL Lindsay Lohan

M.B./Hina/ 25.9.2010. u 10:51
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

LOS ANGELES - Američka glumica Lindsay Lohan provela je u zatvoru u Los Angelesu samo 15 sati, nakon čega je ponovo puštena na slobodu uz jamčevinu, objavili su američki mediji u subotu ujutro.

Odluku o puštanju na slobodu donijela je u petak navečer sutkinja Patricia Schnegg, supervizorica suđenja na kaznenim sudovima u Los Angelesu te tako poništila raniju odluku suca Eldena S. Foxa koji je u petak ujutro naredio da se Lohan odmah sprovede u okružni zatvor zbog kršenja odredbi uvjetne slobode.

Lohan (24), koja je pomno praćena od izlaska iz centra za odvikavanje od droge krajem kolovoza, prošlog je tjedna priznala da se jedan od brojnih testova na drogu kojima se morala podvrći po sudskoj odluci pokazao pozitivnim na kokain.

Sada će na slobodi, nakon položenih 300 tisuća dolara jamčevine i uz obavezno nošenje ogrlice na gležnju, čekati saslušanje 22. listopada i određivanje kazne za prekršene odredbe uvjetne slobode.

Kaznu će joj odrediti isti sudac, Elden S. Fox, koji je htio da Lohan to saslušanje čeka u zatvoru.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
KARLA RINČIĆ ZA RTL.HR

Svi se pitaju tko je crvenokosa ljepotica u novoj kampanji Ive Jerković? Sama nam je otkrila čime se bavi te kakve planove ima

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba