Play ponuda
Play ponuda
AFERA GODINE

Liz Hurley uhvaćena u preljubu

Atraktivna engleska glumica Liz Hurley uhvaćena u strastvenom zagrljaju s mlađahnim Australcem, a njezin suprug, superbogati Indijac zabrinut i nervozan na svom imanju.

P.P./ 13.12.2010. u 8:18
Play ponuda

Engleska glumica Liz Hurley (45) objavila je da ona i njezin suprug, indijski multimilijarder Arun Nayar, već mjesecima ne žive zajedno, te da to znaju njihova najbliža rodbina.

Atraktivna glumica to je napisala na svom twitter profilu nakon što su britanski tabloidi pisali kako je uhvaćena u preljubu s bivšim australskim igračem kriketa Shaneom Warneom (41).

Glumica i kriketaš navodno su proveli dvije noći u jednom londonskom hotelu, a paprazzi su ih uhvatili kako se strastveno ljube na hotelskoj terasi.

"Izgledali su kao par na medenom mjesecu. Iskrice su frcale na sve strane", izjavio je jedan svjedok.

Liz i Shane su se upoznali u lipnju za vrijeme konjskih utrka u Sussexu, a nakon toga par je  flertovao mjesec dana preko Twittera.

Kada je čuo za preljub svoje supruge, njezin suprug Arun snimljen je na svom imanju kako zabrinuto hoda i puši cigarete, a australski ljubavnik bio je u potpuno drugačijem raspoloženju dok je "hvatao" avion na londonskom aerodromu Heathrow.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
popularna djevojka

Ovo je ista osoba? Splitska influencerica Ela Jerković podvrgnula se brojnim operacijama, evo kako je izgledala prije

Play ponuda

Više s weba