Ostalo

Ljubav bez granica! Nina i Sunčica Badrić su nerazdvojne, mlađa sestra podijelila atmosferu s proslave

Ninina mlađa sestra Sunčica neko joj je vrijeme bila i menadžerica, no onda ju je put odveo u Italiju...

A.Š.
05.07.2022 21:00

Glazbenica Nina Badrić i njezina mlađa sestra Sunčica već su se zajedno prije desetak dana pojavile na zagrebačkom Tomislavcu gdje su u društvu Ivana Huljića pratili koncertni spektakl, pop misu Mediteranu. Da u Hrvatskoj ostaje neko vrijeme dalo se naslutiti i jer se uskoro bližio Ninin 50. rođendan, koji Sunčica jednostavno nije mogla propustiti.

Nina i Sunčica Badrić

Poduzetnica koja inače živi u Rimu podijelila je djelić atmosfere s nezaboravnog rođendanskog partyja u zagrebačkom restoranu gdje je Nina pozvala 140 najbližih suradnika, prijatelja i obitelj. Kako je i najavila, na videu kojeg je sestra objavila na Instagramu, vidljivo je kako se Nina i sama uhvatila mikrofona i s čašom vina u ruci otpjevala hit Tine Turner 'Rolling on the river'. Najviše se na tu pjesmu rasplesala upravo Sunčica, koja je oduševila jednostavnom, ali efektnom crnom odjevnom kombinacijom.

Naime, ona joj je i nekoliko godina bila menadžerica, no životni put ju je odveo na neku drugu stranu. Unatoč razdvojenosti, dokazale su kako sestrinska ljubav nikada ne jenjava. Poznato je i kako Sunčica ima sina, a baš kao i Nina, talentirana je za glazbu. Njih dvije imaju još jednu sestru, najstariju Dijanu, s kojom su također vezane, ali ona nije medijski eksponirana.