Ostalo

Ljubav je na selu više nikad neće biti ista: Nevenka se zaručila, a sa svojim odabranikom čeka i bebu?

Šuška se po drušvenim kuloarima da imamo još jednu trudnicu. I to ni manje ni više - Nevenku Bekavac. Tek smo doznali da je legendarna Neve zaljubljena i da ima dečka, a on ju je već i zaprosio

Ružca Đukić
23.11.2016 18:15

Naša Neve se zaručila! Ali kako sve radi na svoj način. tako i to što se zaručila ne znači da će se udati.

"Pa još uvijek odgovaram na pitanje", misteriozno je rekla Neve.

Gledatelji Ljubav je na selu možda su krivo procijenili kako se samo želi čim prije skrasiti, no ima ona svoje uvjete. Ne traži ona brak i prsten nego pravu ljubav i poštovanje.

"Pa uglavnom je on rekao da ako Bog dopusti danapravimo braki ako dođe do tog braka,da će bit dobar. Vjerojatno je do togašto on misli da meni ovako ne može vjerovati toliko pa je takav", kaže Nevenka.

Smeta joj što njezin dečko ništa ne radi te što, kako se izrazila, po cijeli dan stoji doma. Mogao bi biti malo i romantičniji, ali jednu stvar mu naročito zamjera.

"Pa eto, ne volim da je muškarac previše škrt. Eto to je jedna stvar."

Ono što druge žene prešućuju, ona kaže u glavu. Voljela bi i da njezin prosac 43-godišnji Zvone Petričević , Sinjanin kojeg je upoznala u Međugorju, iza sebe već ima jedan propali brak i sina.

"Pa malo mi to smeta, nisam to baš sve tako jednostavno prihvatila. Nije mi to odmah rekao sve. Pošto mi je svidio na izgled, na početku sam prešla preko toga, al' mi sve više smetaju te sitnice", rekla je Neve.

Nekako Nevenka šturo i hladno priča o svojem odabraniku pa se nameće pitanje je li uopće zaljubljena.

"Paaa, 80 posto."

Možda bi postotak bio bolji da se Sinjanin više potrudio oko same prosidbe.

"Pa jednostavno je to izveo, baš jednostavno. Kao da dođeš u dućan kupiti majicu", nije krila razočaranje, dodavši kako njen prosac - nije ni kleknuo.

A bome ni kod prstena se nije isprsio.

"Mogao je bit malo i deblji", kaže Nevenka.

Ali nije sve tako crno. Neve je svjesna i njegovih dobrih strana. Recimo to što je odmah znao da je ona ta prava i nije je zavlačio nego odmah zaprosio.

"Ja sam pristala i rekla ja ću te upoznavat usput. Nije korist da hodaš s nekimpet godina, a on ti ništa ne nudi."

Na šuškanja da par čeka i bebu Neve se samo smješka. 40 joj je godina i ne krije da bi je majčinstvo usrećilo. Ali i tu ima neke uvjete.

"U svakom slučaju ja bih voljela imat dijete. A voljela bih imat muža da bude uz dijete. Da to dijete ne odrasta bez oca", zaključila je.

Iako Nevi želimo svu sreću svijeta, da se skrasi s muškarcem koji će je poštovati i cijeniti, nekako će nam malo, iz sebičnih razloga, biti i žao ako se uda. Jer Ljubav na selu bez nje nikad više neće biti ista.