Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
fatalni susret u zraku

Ljubav na prvi susret: Traži se misteriozni Šibenčanin!

Na letu do Splita, jedna njemačka turistkinja preko ušiju se zaljubila u Šibenčanina. Prema njenim riječima, 'odmah su kliknuli', ali od prevelike uzbuđenosti nisu se sjetili razmijeniti kontakte. Sada njen susjed pokušava pronaći tajanstvenog Dalmatinca.

Image
Foto: Thinkstock
RTL/ 19.8.2014. u 11:05
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Život je prekratak za olako propuštanje ljudi s kojima osjetimo kemoju na prvi susret. Upravo se s tom konstatacijom slaže i Benjamin H., koji se obratio portalu ŠibenikIN, koji želi pomoći svojoj susjedi da pronađe čovjeka u kojeg se zaljubila tijekom svog odmora u Hrvatskoj.

"Na letu Croatia Airlinesa iz Frankfurta u Split, u srpnju ove godine, upoznala je Hrvata iz Šibenika otprilike 55 godina starosti. Sjeli su jedno kraj drugoga i među njima je odmah 'kliknulo'. Pričali su cijelim putem, a nakon što su sletjeli u Split, oboje su se složili kako se žele ponovno vidjeti. No, iz ne znam kojeg razloga, nisu razmijenili kontakte. Valjda od prevelikog zanosa", pojasnio je Benjamin situaciju.

Naime, on se obratio šibenskom portalu jer njegova susjeda se ne služi najbolje internetom, a osim toga, nije joj ni rekao za svoju namjeru. U slučaju da pronađe tajanstvenog Šibenčanina, to će biti iznenađenje za njegovu 51-godišnju prijateljicu.

"Radi u Africi, odakle se vraćao u rodni Šibenik na praznike. Pretpostavljam da nema puno Šibenčana koji rade u Africi, pa mislim da će taj podatak biti ključan. Nadalje, u Šibeniku žive njegova kćer i sin, a sin je točno dan prije leta dobio sinčića. Osim toga, spomenuo je i da ima mali brod", opisao je Šibenčanina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Iako uporan u želji da pronađe čovjeka koji ne izlazi iz glave njegove susjede, ne želi otkriti njeno ime i prezime, grad u Njemačkoj iz kojeg dolazi, datum leta i broj sjedala, kao ni druge detalje ove priče.

Ako imate bilo kakve informacije koje bi pomogle u traženju muškarca možete se javiti na info@sibenikin.com ili u inbox na Facebook stranici portala.

Upravo se čita

Image
Večera za 5 na selu

Dubravko iznenadio goste: 'Spavao sam s više od tisuću žena, moguće da imam puno potomaka po zemaljskoj kugli'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
razriješena

Tena Mišetić odlazi u novi život! Iza sebe će ostaviti jednu ljubavnu zavrzlamu, uglednu obitelj i uspješnu karijeru

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba