Play ponuda
Play ponuda
Poslušajte ju

Ljubav prema rodnom gradu, Jure Brkljača i Miroslav Rus spojili u pjesmu 'Kampo Kaštelo'!

Često se ljubav prema nečemu pretvori u pjesmu, tako je i 'Kampo Kaštelo' Jure Brkljače, u čijem autorskom potpisu stoji Miroslav Rus. Kako i sam navodi, svatko od nas ima svoj 'Kampo kaštelo' koji je istovremeno i sjetan i radostan, 'Jedna lijepa, vesela i sjetna pjesma o kvartu u kome si odrastao.

Image
Foto: Hit Produkcija
PR/Tabloid.hr/ 13.7.2021. u 11:30
Play ponuda

Sjetna jer nisi tamo, vesela zbog sjećanja koje te ispunjava radošću i željom da se jednom vratiš. Svi mi zapravo imamo neki svoj Kampo Kaštelo, zato mi i nije bilo teško razumjeti Juru i napisati mu pjesmu koja ga toliko raduje', potvrdio je Miroslav Rus.

Riječ je o pjesmi koja govori o Jurinom istoimenom rodnom zadarskom kvartu, koju je posvetio upravo njemu i njegovim ljudima, Kampu Kaštelu i Zadru, a nastala je sasvim spontano u tek nekoliko minuta, 'Šetajući zadarskim Murajem, razmišljao sam kako bih volio imati pjesmu posvećenu mom gradu. Prenio sam to Rusu s kojim sam već prije pričao o odrastanju u raznim kvartovima. I onda me on za par dana nazvao i pitao: 'Kako se ono zove tvoj kvart?'. A petnaest minuta kasnije poslao mi je pjesmu 'Kampo Kaštelo', ispričao je Jure.

Da bi cijela priča bila kompletna, vrijedna ekipa Hit produkcije snimila je i video spot, koji je također snimljen na lokaciji Jurinog kvarta o kojemu pjeva, te na taj način još jedna potvrda koliko mu zaista znači, 'Meni mnogo znači upravo ta pjesma i rekao sam da nikad neću moći Miroslavu Rusu zahvaliti za sve što je napravio, za sve prekrasne pjesme koje mi je napisao - jer  baš svaka pjesma nosi priču o nekim trenucima koje sam proživio ili proživljavam - ali 'Kampo Kaštelo' mi je najjača', rekao je Jure.

Sigurno smo kako će se mnogi pronaći u Jurinoj pjesmi na svoj jedinstven način, jer će u njoj čuti 'svoj' 'Kampo 'Kaštelo', istinu koja ostavlja neizbrisiv trag mjesta iz kojeg smo potekli.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Životna priča

TKO JE EMA LUKETIN? Ljubila poznatog influencera, a sada uživa u ljubavi s beogradskim fotografom

Play ponuda

Više s weba