Play ponuda
Play ponuda
već 13 godina

Ljubavna priča Bojane i Enesa: 'Razumijevanje, tolerancija i iskrenost prije svega'

Par je prošlog mjeseca proslavio 13 godina braka, a jedni su od rijetkih za koje se ne vežu nikakvi skandali

Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Tabloid.hr/ 22.2.2019. u 14:22
Play ponuda

Jedan od najdugovječnijih parova na sceni, glumci Enes Vejzović i Bojana Gregorić-Vejzović, prošlog su mjeseca proslavili 13 godina braka. Ludo su se zaljubili kada su 2003. zajedno glumili u predstavi "Popcorn", a već su se nakon tri godine vjenčali. U braku su dobili dvoje djece, 12-godišnjeg Raula i 7-godišnju Zoe.

Par je od samog početka bio veoma tajanstven oko svog odnosa, ali je jedna zgoda sve razotkrila. Naime, novinari su jednom prilikom nazvali Enesa da prokomentira svoj odnos s glumicom na što je on rekao "Ne želim ništa komentirati. Sve biste trebali pitati Bojanu" te joj dodao telefonsku slušalicu. Tada je sve bilo jasno. 

Nakon toga krenuli su živjeti zajedno te je postalo očito da par zaista misli ozbiljno. 

"Onog trenutka kada smo Enes i ja odlučili prepustiti se zajedničkom osjećaju, počeli smo živjeti zajedno", rekla je tada Bojana, nedugo nakon što se saznalo da je u vezi s pet godina mlađim kolegom. 

Nakon tri godine veze, vjenčali su se u lounge baru "Škola", koji je tada bio u vlasništvu Bojaninog tate Borisa. Slavlje je bilo veoma intimno, a među uzvanicima su bili Barbara i Lukas Nola, Kristina Krepela, Tarik Filipović i Rene Bitorajac koji su bračnom paru kao poklon za vjenčanje napravili igrokaz "Ne daj se Enes".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Image
Foto: Andrej Kreutz/PIXSELL
Image
Andrej Kreutz/PIXSELL

(FOTO: Andrej Kreutz/PIXSELL) 

Uz glazbu Cubisma, na ceremoniji su goste zabavljali i tamburaši koje je kao poseban dar doveo glumac Vedran Milkota

U ožujku je iste godine na svijet došlo njihovo prvo dijete, sin Raul, a četiri godine nakon Bojanin je trbušćih ponovno narastao. Naime, u studenom 2010. je rodila kćerkicu Zoe

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
POZITIVNE VIJESTI

Milko za RTL.hr o životu nakon 'Ljubav je na selu': 'U obitelj nam stižu dvije prinove i jako se veselim!'

Obitelj živi u pravoj idili, a nedavno je za Story glumica podijelila recept za uspješan brak: "Ne mogu reći da imam recept, ali potrebno je što više ljubavi. Moj su savjet razumijevanje, tolerancija i iskrenost prije svega", naglasila je. 

Trinaestu je godišnjicu braka obilježila fotkom iz 2006. koju je objavila na Instagramu. "Trinaest godina. Tinejdžeri, a još je mnogo avantura pred nama", napisala je Bojana.

Za ovu godišnjicu braka Enes joj je poklonio posebnu narukvicu koja ju je jednom prilikom oduševila u izlogu zlatarnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Inače, Bojana iza sebe već ima jedan brak, a to je onaj s pjevačem Borisom Novkovićem koji je trajao pet godina, od 1992. do 1997. 

>> Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović proslavili godišnjicu braka!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
NESTANAK MARIJANE SEIFERT

Prijatelj Marijanina oca o agoniji koju obitelj prolazi: 'Njezina majka stalno govori da ne zna hoće li preživjeti sve ovo'

Play ponuda

Više s weba