Play ponuda
Play ponuda
okupili kremu hrvatske scene

Ljubavna priča 'Zbog tebe' uskoro u hrvatskim kinima: naslovna pjesma djelo Hladnog piva

Prave hrvatske glumačke face našle su se u filmskom prvijencu Anđela Jurkasa 'Zbog tebe'. Uoči dolaska filma u domaća kina, izlazi i soundtrack s odličnom glazbom

Marija Pajić/ 29.9.2015. u 18:29
Play ponuda

Svevremensko pitanje što bismo sve učinili za voljenu osobu inspiriralo je poznatog glazbenog kritičara Anđela Jurkasa da napiše scenarij, okupi kremu hrvatskog glumačkog svijeta i odgovor prikaže na velikom platnu. 

A kao da mu to nije bilo dovoljno, prije kino premijere film će dobiti i svoje glazbeno izdanje na kojem glavnu riječ ima pjesma 'Udarna vijest' Hladnog piva!

"Anđelo me zvao jednu večer i preklinjao da mu damo pjesmu. Kad je čuo pjesmu, danima ju je pjevušio i rekao je da film ne može završiti bez toga, a mi smo se smilovali jer smo veliki ljudi. Sve u svemu, mislim da je to ispao pun pogodak", prokomentirao je Mile Kekin, frontmen Hladnog piva. 

Mnogi misle da se ovdje radi o filmu za nula kuna, no o honorarima i lovi redatelj ne želi ni zucnuti! 

"Honorari su potpuna poslovna tajna jer od kontaktiranja Charlize Theron za neki cameo do honorara domaćih glumaca vidi se ogromna razlika, nebo i zemlja! Nekakav interni dogovor je da ne pričamo ciframa"m izjavio je Anđelo Jurkas, redatelj filma 'Zbog tebe'. 

Zašto su Anđelu svi stali pred kamere, samo Mile ne - pitanje je na koje smo također dobili odgovor!

"Nije me zvao i morat ćemo o tome porazgovarat jer baš sam bio spreman i voljan, ali vidio sam da je skupio pozamašnu ekipu i jedva čekam da vidim film", objasnio je Kekin. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

A s jednakim iščekivanjem i mi čekamo dan kada će 'Zbog tebe' zaigrati u hrvatskim kinima. Hoće li to biti na Valentinovo, dan žena ili nešto treće, još uvijek nije poznato. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
NESTANAK MARIJANE SEIFERT

Prijatelj Marijanina oca o agoniji koju obitelj prolazi: 'Njezina majka stalno govori da ne zna hoće li preživjeti sve ovo'

Pročitajte još

Play ponuda

Više s weba