Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
i njoj se raspala veza

LJUBAVNI ŽIVOT SILVIJE DVORNIK! Njezina majka filmskog je kritičara krajem rujna još uvijek zvala zetom!

Majka Silvije Dvornik nedavno je podijelila članak svog zeta Mira Nikolića.

Image
RTL.hr/ 20.10.2022. u 14:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Fatalna Silvia Dvornik žena je o kojoj danima priča cijela Hrvatska, sve otkako je poznalo poznato da ljubi Marka Pecotića Pecu, koji je ovog tjedna u Slobodnoj Dalmaciji objavio da se razvodi od dugogodišnje supruge Irene. Peco je izjavio da nije mogao više lagati supruzi i da je jedne nedjelje, nakon povratka s gaže, Ireni rekao kako stvari stoje. Zaljubio se i želi život nastaviti uz tu novu ljubav. A ubrzo je otkriveno da je nova ljubav Silvia.

Šokirao je takvim potezom Marko i suprugu i svoju obitelj - majka mu navodno plače, a ni ostatak obitelji nije najbolje podnio činjenicu da se glazbeniku brak raspao i da o njima priča cijeli Split. Skandalu o kojem govore svi dodatno ulje na vatru nalijeva i to što su se Silvia i Irena, Pecina supruga, poznavale, družile, komentirale si fotografije i izgledale, barem u javnosti, kao žene koje su postale dobre prijateljice otkako Silvia s Pecom nastupa diljem Dalmacije.

Silviju i Marka je, čini se, stalni zajednički rad i spojio te presudio njihovim donedavnim ljubavnim relacijama. Dok svi pišu o Peci, Ireni i njihovoj obitelji - o Silviji se danas navodi da je stilistica, pasionirana glazbenica i, po novome, femme fatale grada pod Marjanom.

Image
Foto:
Image

Poznato je i da iza sebe ima jedan brak te da je donedavno bila u dugoj i sretnoj vezi. U prvi brak ušla je u svojim dvadesetima, s tadašnjim suprugom Marijem Salvadorom surađivala je u poznatoj splitskoj grupi Viva. Pjevala je u istoj prateće vokale, a tijekom braka sa Salvadorom dobila je i jedno dijete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nakon tihog raspada tog braka, Silvia je krenula dalje pa je uplovila u vezu s poznatim splitskim filmskim kritičarem. Miro Nikolić donedavno je bio njezin partner, podržavao je njezinu sestru na izložbama, sa Silvijom se ponekad pojavljivao na mondenim splitskim događanjima, a najčešće ga se javno moglo vidjeti u žirijima filmskih festivala i na stranicama jednog dalmatinskog portala, gdje redovito piše filmsku kritiku. Zanimljivo je i da je majka Silvije Dvornik još krajem rujna dijelila linkove s kritikama Mira Nikolića, a tada ga je u komentaru nazvala i 'zetom'.

Čak i ako Miro nije bio službeni zet gospođi Dvornik, jasno je kakav je odnos bio između Silvije i Nikolića. Osim Pecinog, tako je razvidno, propala je u isto vrijeme, no znatno tiše i samozatajnije, i veza Silvije i Nikolića, filmskog kritičara koji ni u snu nije mogao sanjati da će postati akter velike splitske sapunice.

Upravo se čita

Image
HIT

TKO NA OVU SCENU NIJE PLAKAO? Pogledajte još jednom kultnu scenu iz serije 'Dadilja'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
INTERVJU ZA RTL.HR

Ispovijest Slavice Knežević o danima u mirovini: 'Ta 2020. mi je promijenila život iz temelja'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba