Ostalo

LJUBAVNI ŽIVOT SILVIJE DVORNIK! Njezina majka filmskog je kritičara krajem rujna još uvijek zvala zetom!

Majka Silvije Dvornik nedavno je podijelila članak svog zeta Mira Nikolića.

RTL.hr
20.10.2022 14:30

Fatalna Silvia Dvornik žena je o kojoj danima priča cijela Hrvatska, sve otkako je poznalo poznato da ljubi Marka Pecotića Pecu , koji je ovog tjedna u Slobodnoj Dalmaciji objavio da se razvodi od dugogodišnje supruge Irene. Peco je izjavio da nije mogao više lagati supruzi i da je jedne nedjelje, nakon povratka s gaže, Ireni rekao kako stvari stoje. Zaljubio se i želi život nastaviti uz tu novu ljubav. A ubrzo je otkriveno da je nova ljubav Silvia.

Šokirao je takvim potezom Marko i suprugu i svoju obitelj - majka mu navodno plače, a ni ostatak obitelji nije najbolje podnio činjenicu da se glazbeniku brak raspao i da o njima priča cijeli Split. Skandalu o kojem govore svi dodatno ulje na vatru nalijeva i to što su se Silvia i Irena, Pecina supruga, poznavale, družile, komentirale si fotografije i izgledale, barem u javnosti, kao žene koje su postale dobre prijateljice otkako Silvia s Pecom nastupa diljem Dalmacije.

Silviju i Marka je, čini se, stalni zajednički rad i spojio te presudio njihovim donedavnim ljubavnim relacijama. Dok svi pišu o Peci, Ireni i njihovoj obitelji - o Silviji se danas navodi da je stilistica, pasionirana glazbenica i, po novome, femme fatale grada pod Marjanom.

Silvia Dvornik i Marko i Irena Pecotić

Poznato je i da iza sebe ima jedan brak te da je donedavno bila u dugoj i sretnoj vezi. U prvi brak ušla je u svojim dvadesetima, s tadašnjim suprugom Marijem Salvadorom surađivala je u poznatoj splitskoj grupi Viva. Pjevala je u istoj prateće vokale, a tijekom braka sa Salvadorom dobila je i jedno dijete.

Nakon tihog raspada tog braka, Silvia je krenula dalje pa je uplovila u vezu s poznatim splitskim filmskim kritičarem. Miro Nikolić donedavno je bio njezin partner, podržavao je njezinu sestru na izložbama, sa Silvijom se ponekad pojavljivao na mondenim splitskim događanjima, a najčešće ga se javno moglo vidjeti u žirijima filmskih festivala i na stranicama jednog dalmatinskog portala, gdje redovito piše filmsku kritiku. Zanimljivo je i da je majka Silvije Dvornik još krajem rujna dijelila linkove s kritikama Mira Nikolića, a tada ga je u komentaru nazvala i 'zetom'.

Čak i ako Miro nije bio službeni zet gospođi Dvornik, jasno je kakav je odnos bio između Silvije i Nikolića. Osim Pecinog, tako je razvidno, propala je u isto vrijeme, no znatno tiše i samozatajnije, i veza Silvije i Nikolića, filmskog kritičara koji ni u snu nije mogao sanjati da će postati akter velike splitske sapunice.