Play ponuda
Play ponuda
LJUBAVNA RENESANSA

Ljubavnica Zrinka postala prošlost za bračni par Rupčić

Neodlučni Hrvoje Rupčić vratio se supruzi na Staru godinu, a ona je medijima priznala kako su preljub ostavili iza sebe i kreću u nove pobjede.

Image

tina rupcic tina rupcic

D.K./ 21.1.2009. u 9:20
Play ponuda

ZAGREB - Nekoliko tjedana nakon što se u dom Tine Rupčić vratio "odbjegli suprug" Hrvoje, pjevačica je tjedniku Story otkrila zašto je, nakon saznanja o njegovoj nevjeri, odlučila sve zaboraviti i dati suprugu još jednu šansu. "Zbog svega lijepog što su nam donijeli djeca i brak, odlučila sam se ono što se dogodilo ostaviti iza sebe i krenuti dalje", rekla je Tina Rupčić, dok je javnost ostala uskraćena za komentar "ostavljene ljubavnice" Zrinke Cvitešić.

"Bilo je to uistinu ugodno novogodišnje iznenađenje. Baš sam se spremala poslati sms-čestitiku svojim roditeljima kad mi je zazvonio telefon. S obzirom na to da sam bila na tulumu zatvorenog tipa u Jadran filmu, Hrvoje me zamolio da iziđem u dvorište kako bi mi čestitao. Od tog trenutka pa do danas živimo iz dana u dan, sretni smo i mi i djeca što su turbulentni dani iza nas", rekla je Tina Rupčić i otkrila da se u proteklim mjesecima samoće provodila s prijateljicama i radila na predstavi "Svaki pas ima svoj dan" u kazalištu Trešnja.

Javnosti (zasad) nije poznato zašto je pukla ljubavna veza Hrvoja Rupčića i Zrinke Cvitešić, koja je navodno počela prošlog ljeta. Prema pisanju tjednika Story, Hrvoje je taj koji je inzistirao na povratku supruzi, ali o privatnom životu, za razliku od njegove supruge, ne želi govoriti.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Pali u zaborav

Koga je sve gospođa Tatarinov ljubila: S kim je Maja Šuput najduže hodala, a tko joj je slomio srce

Play ponuda

Više s weba