Ostalo

Ljubi li Fani Stipković proslavljenog Fernanda Hierra? Istražili smo što kažu njeni zagrebački prijatelji

Madridski zrak očito joj više godi, a samim time i Španjolci - no tko bi je krivio?

Marija Pajić
15.01.2022 18:30

Ravno iz Madrida stiže prava bomba! Španjolski mediji javljaju kako su voditeljica, 39-godišnja Fani Stipković i 53-godišnji Fernando Hierro , slavni nogometaš Real Madrida i bivši španjolski izbornik, u vezi. Je li legendarni nogometaš doista pao na čari zelenooke Korčulanke?

Španjolska se napokon ujedinila, pitanje nezavisnosti Katalonije palo je u drugi plan - jer društvo s Pireneja zanima samo jedno - tko je 39-godišnja seksepilna hrvatska novinarka na čije čari je pao 53-godišnji legendarni nogometaš Real Madrida Fernando Hierro?

Da su bliski, vidjelo se još u prosincu prošle godine na tribinama madridske Arene, gdje su zajedno pratili finale Davis Cupa između Španjolske i Hrvatske. Fani kao velika ljubiteljica sporta - svakako je imala o čemu pričati s bivšim izbornikom Furije! A onda je iznenadila javnost i podijelila s brojnim sljedbenicima da je u društvu Hierra i njegova sina Alvara dočekalaBožić! Iako njezini zagrebački prijatelji tvrde da je riječ samo o prijateljstvu - tko zna je li zapravo zaiskrilo tijekom ovog snimanja kada je Hierro otkrio tko mu je najdraži hrvatski nogometaš!

"I kao sportaš i kao osoba, bez imalo dvojbe odlučio bi se za Luku Modrića !", izjavio je Fernando Hierro.

Pročitajte još
Fani Stipković Božić proslavila u društvu legendarnog nogometaša i njegovog sina

Baš kao što je Luka najbolji na svijetu, jednako sigurno je i da Fani krije ljubavni život! U to smo se uvjerili prije šest godina kada su je naše kamere pratile na snimanju za jedan internacionalni brend gdje je po prvi puta odgovorila na pitanje ima li nekoga u svom životu.

"Nekako sam uvijek bila diskretna po tom pitanju. Nisam voljela prostituirati svoj ljubavni život, alipo mom osmijehu na licu se može zaključiti da sam u jednom jako lijepom periodu. Izuzetno sam sretna zbog tog", izjavila je Fani Stipković.

Kada je prije sada već skoro deset godina zagrebačku adresu zamijenila onom madridskom - znala je da joj neće biti lako! Ovakav razvoj situacije - realno mogla je samo sanjariti jer uspjehe niže i na poslovnom - a očito i na privatnom planu! Nakon što je magistrirala, pokrenula je i vlastiti YouTube kanal.

"Dođeš negdje gdje te nitko ne zna, bez prijatelja i obitelji. Baš mi je drago da je krenulo lijepo kao da mi je Bog vratio za trud koji sam uložila!", ispričala je Fani Stipković.

I dok se poslovnim uspjesima vrlo rado hvali, zadnje što je ostalo poznato hrvatskoj javnosti je također nikad potvrđena veza lijepe Korčulanke i nogometaša Ognjena Vukojevića u čijem smo je društvu često viđali uoči selidbe u španjolsku prijestolnicu. E pa madridski zrak očito joj više godi - a samim time i Španjolci! Tko bi je krivio?

Pročitajte još
Legenda Reala u društvu atraktivne novinarke Fani Stipković