Ostalo

Ljudska Barbie je prevara: Sve fotografije je obradila?

Iako Valeria Lukyanova otpočetka tvrdi da nikad nije bila na plastičnoj operaciji kao i da su njezine fotografije autentične, skeptici su komentirali kako je riječ o običnom Photoshopu. A nedavno se pojavio i video koji potvrđuje da ljudska Barbie ne izgleda tako u stvarnosti.

RTL
21.11.2012 21:01

Ruskinja Valeria Lukyanova postala je internetska senzacija nakon što su njezine fotografije na kojima izgleda kao živuća Barbie lutka obišle svijet.

Iako ona otpočetka tvrdi da nikad nije bila na plastičnoj operaciji kao i da su njezine fotografije autentične , skeptici su komentirali kako je riječ o običnom Photoshopu. A nedavno se pojavio i video koji potvrđuje da ljudska Barbie ne izgleda tako u stvarnosti.

U opisu videa piše kako je Valeria potpuna prevara te da svoje fotografije obrađuje otkad se pojavila na internetu prije pola godine. Mnogima je bilo čudno i to što ima tako maleni vrat u odnosu na tijelo.

"Zabranit ću pristup svojim fotografijama svima koji me pitaju nešto oko mog vrata. Zar vi ljudi ne shvaćate da imam problema i da vrat ne mogu držati uspravno", odgovorila je Valeria na svojoj stranici.