Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Uspješan par

Mihael i Ljupka Mikić otvorili slastičarnicu: 'Kad ima ljubavi onda i posao funkcionira'

Ona je bila traženi hrvatski model, a on vrsni nogometaš. No, Ljupka i Mihael Mikić odavno su ostavili modne piste i nogometne terene te se bacili u biznis. Idu li ljubav i posao zajedno, otkrijte u nastavku.

Ana Miščević/ 30.6.2019. u 18:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ljupka Gojić Mikić i Mihael Mikić već 19 godina uživaju u zajedničkom životu. No, tek će sad prvi put iskušati idu li posao i ljubav zajedno. Naime, njih su dvoje otvorili slastičarnicu u kojoj oboje rade i uživaju.

"Mi smo navikli na sve u našoj vezi i u braku - od velike razdvojenosti do faze kad smo stalno bili zajedno u Japanu", otkrila je Ljupka, a Mihael je dodao da se "sve posložilo kako treba, a kad ima ljubavi onda i posao funkcionira."

Upravo je ljubav ta koja ih je održala zajedno sve ove godine.

"Nakon prve faze zaljubljenosti mora doći neko poštovanje i ona prava ljubav da bi se veza održala. Moramo pospremiti ego, ali meni je sve to vrijedilo", objasnila je Ljupka.

Najveću su im sreću donijele njihove tri kćeri - Sienna, Mila Amelie i najmlađa Mari Dana. Novi posao , vjeruju - jednog će dana ostaviti njima.

"Ipak imamo troje djece i njima treba nešto ostati u nasljedstvu. Možda bi se one danas, sutra pronašle u tome svemu", dodao je Mihael.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

No, novi im je posao pomalo pomrsio planove, pa će ovoga ljeta morske plaže zamjeniti zagrebačkim asfaltom. Godišnji baš i nisu planirali u svom poslovnom rasporedu.

Nije ni MIhael vjerojatno planirao nakon uspješne nogometne karijere 'prste umočiti' u slastice. 

"To je možda svima čudna priča, ali ja sam kolače zavolio tek kad sam otišao van Hrvatske jer sam shvatio da ne moraju uvijek biti puni margarina i šećera da bi bili ukusni."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
ŠTO PRIJATELJI MISLE?

Upoznavanje nije prošlo najbolje: 'Nije ništa rekao, ali po Ivanovom pogledu sam shvatila da ga je izbacila iz takta'

Nije Mihael jedini napravio veliki zaokret u karijeri. Zbog Ljubavi i djece i Ljupka je uspješnu karijeru modela zamjenila onom - biti majkom. 

"Kad sam ostala trudna, neki bi govorili: 'to je stres, to je briga.' Mame doista imaju najteži posao. No, nakon cijele karijere, modelinga i putovanja - ja sam našla svoj mir", otkrila je bivša manekenka.

Mihael i Ljupka žele samo jedno -svoja bogata životna iskustva što bolje iskoristiti kako bi svojim kćerima omogućili što sretniji život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Nismo opterećeni time da nam djeca moraju završiti Harvard nego da izaberu ono što žele i da u tome budu najbolje", kaže Mihael.

Čini se da će cure učiti od najboljih - jer i mama Ljupka i tata Mihael - čega god da su se uhvatili u tome su i ostvarili zavidne karijere.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Frajeri s travnjaka

Djevojke, duboko udahnite! Ovi mlađahni ljepotani uskoro će zamijeniti dobro poznata nogometna lica

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba