Play ponuda
Play ponuda
RINA poludjela na velikog brata

Ljutita Rina: 'Slabo mi je od ove falše šarade, ne plješće mi se na vjenčanju matorke i mulca!'

'Sada ću im reći da želim da me odazovu jer mi se sigurno ne plješće na njihovom vjenčanju' rekla je Rina Velikom Bratu

Image
Vijesti.hr/ 24.5.2016. u 12:04
Play ponuda

Brak za svakoga ima posebno značenje, pa tako i za pjevačicu Ines i manekena Fabia. Big Brother je još jučer izazvao Ines i Fabija da svoju novopečenu vezu ovjekovječe pravim brakom za što im je BB spreman dati 250 tisuća kuna.

Kao što su i Ines i Fabio bili šokirani ovom ponudom, tako su se iznenadili i ostali stanari, među kojima se najviše isticala Rina Dehni. Bila je toliko ljuta na Big Brothera što je Ines i Fabiju ponudio ovakav izazov da se to nije trudila ni sakriti.

"Znaš koliko mi je slabo od ove falše šarade gdje će dva glupa mulca, tj. matorka od 31 godinu i mulac dobit pare na konto falša vjenčanja", ispalila je ljutita Rina. Dodaje kako ne želi prisustvovati njihovom vjenčanju, a pošto par ima pravo i pozivati goste, Rina objašnjava da će im reći da ju 'odazovu'.

"Ako imaju pravo pozvati koga hoće, imaju pravo i odazvati koga hoće i sada ću im reći da želim da me odazovu jer mi se sigurno ne plješće na njihovom vjenčanju", zaključila je ljutito.

Jesu li Ines i Fabio spremni na ovu ponudu i hoće li se Ines primiti organizacije svojeg najljepšeg dana u životu, ali i smanjiti listu uzvanika te kako će čitavu ceremoniju prihvatiti Rina, saznajte večeras u 22:55 na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
najbolje kuharice amaterke

Petra i Filipa otkrivaju nam svoje planove nakon pobjede u 'Tri, dva, jedan - kuhaj': otvaraju li restoran?

Play ponuda

Više s weba