Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
OD BOSNE DO AFRIKE

Lov je njezina strast: Splićanka Jacine do sada je poubijala na stotine životinja

Mnogi kroz prste ne mogu progledati akterici naše sljedeće priče. Njezino je ime Jacine Jadreško i vrlo ponosno ističe kako je lov njezina strast. Iako je odrasla u Kanadi, danas živi u Splitu. Lovi svuda - od Bosne do Afrike. Na meti su joj i male i velike životinje, pa među trofejima ima i one vrlo egzotične

RTL/ 30.4.2015. u 20:35
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Lavovi baš i ne spavaju mirno kad im u susjedstvo stigne Jacine. Ova Splićanka, odrasla u Kanadi, strastvena je lovkinja. Do sad je diljem svijeta posmicala na stotine životinja.

Ne bira previše, pa je među trofeje naslagala i lavove i medvjede, zebre, antilope, bivole. Bira samo jedno.

"Ubijam jedino stare mužjake koji više nisu reproduktivno sposobni. Stoga, kad ubijem takvu životinju, njoj se ionako život bližio kraju", kaže Jacine Jadreško.

Tek joj je 29 godina, ali u stopu prati i znatno starije lovačke kolege. Ubijala je gotovo na svim kontinentima, no najdraži joj je ulov onaj iz domovine.

"Na vrhu je onaj koji mi budi najviše emocija. To je jelen u Hrvatskoj, moj medvjed u Kanadi i alpski kozorog u Španjolskoj", otkriva lovkinja.

Meso ubijenih životinja jede, a njihovu kožu, krzno i rogove čuva kao ukras.

Svojim trofejima rado se hvali i zato je redovito na meti svih koji lov smatraju brutalnim hobijem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Iskreno, ne mrzim te ljude, nisam ljuta na njih. Žao mi je što nisu educirani o sportskom lovu i prepariranju. Nije njihova krivnja što o tomu ne znaju onoliko koliko znam ja", poručuje Jacine. 

Jacine fura svoj film. Ma koliko brutalno izgledalo, u 21. stoljeću ovo je legalno.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
sve o životu u velikom intervjuu

Popularna blogerica Veronika Rosandić: O teškom prekidu ljubavne veze na društvenim mrežama i lošim stranama 'influencerstva'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba