Ostalo

Lucija Lugomer ponosno pokazala svoje tijelo: 'Netko bi rekao da je ova fotografija ipak neukusna, a ja...

Plus size manekenka Lucija Lugomer u više je navrata isticala da se ne srami svojih nesavršenosti, što je pokazala još jednom objavom na Instagramu

Tabloid.hr
10.04.2019 16:11

Naša najpoznatija plus size manekenka Lucija Lugomer na društvenim mrežama često propagira ljubav prema svojem tijelu i nesavršenostima te ohrabruje svoje obožavateljice da se ne zamaraju mišljenjem drugih.

Na najnovijoj fotografijisInstagramapozira samo u topu i hlačicama te ponosno pokazuje svoj trbuščić.

"Ovo sam ja. Lucija. Lucija bez šminke. Lucija bez popravaka. Lucija bez dodataka. Lucija sa trbuščićem. Lucija s kosom koja nije isfenirana. Lucija u pidžami. Lucija sa strijama i borama. Lucija s nepravilnostima. Lucija koja se ne boji niti sebe niti drugih ....a i dalje je Lucija sa osmijehom na licu.Netko bi rekao da je ova slika ipak neukusna, a ja ću vam reći da je iskrena... Atoga nam jako, bašjaaaako fali!", napisala je manekenka uz fotografiju.

Tom je objavom svojim pratiteljicama htjela prenijeti "malo iskrene i sretne energije" jer je na Instagramu, kako kaže, "puno lažnog savršenstva".

"Ljeto je iza ugla' i mnoge žene su većsada pod velikim pritiskom kako ce izaći na plažu.Počinju promatrati svoje tijelo u skroz drugačijem pogledu jer je zimski san' većitekako završio. Stani. Udahni. Uživaj. Voli svoje tijelo, zahvali mu se.Ovo sam ja. Iskrena i sretna!I ne, ne treba mi nitko drugi da bi mi to dokazao ili potvrdio", zaključila je optimistična Lucija.