Ostalo

Lucija Lugomer priznala kako iza ove nasmiješene fotografije stoji velika tuga i bol: 'Znam koliko sam se...

Lucija Lugomer i suprug Danijel sinčića su dobili sredinom veljače ove godine.

Tabloid.hr
30.04.2020 11:10

Najpoznatija hrvatska plus-size manekenka Lucija Lugomer poznata je po tome što na društvenim mrežama često zna otvoriti dušu.

To je učinila i prošle srijede na svojim profilima na Facebooku i Instagramu na kojima ju prate tisuće obožavatelja, a tom prilikom opisala je jedan od najtežih trenutaka u svom životu.

"Prije točno godinu dana, bila sam na jednom od najbitnijih snimanja za moju karijeru. Little did they know da sam na jednom od tih snimanja prokrvarila te sam to saznala tek kada sam se vratila u hotelsku sobu. Tada smo moj suprug i ja već radili na bebi. Tuga i jad koju sam osjećala jer je menstruacija ipak došla vam ne mogu opisati riječima. Tko je to doživio jako dobro zna taj osjećaj. Jer iščekuješ, jer želiš.... jer je to krajnji cilj. Jer sve ostalo pada u vodu.

"Snimanje sam mogla napraviti puno profesionalnije, na poslovnoj večeri sam se mogla puno više smijati, biti puno srdačniija, mogla sam biti nemjerljivo više uključenija... ali emocije rade svoje pa i mi javne osobe' nismo na baterije već smo od krvi i mesa. Srce mi se slomilo, a nisam se mogla niti svom suprugu normalno isplakati na ramenu. Međutim, little did I know da je ta menstruacija bila i moja posljednja", započela je Lugomer te nastavila.

"Hoću Vam reći - osmijeh koji gledate na ovoj slici u meni izaziva istovremeno knedlu u grlu jer znam koliko sam se trudila biti dobro i davala sam sve od sebe da se ne primijeti moja bol, a s druge strane se sada dok ovo pišem - smješkam! Jer nije sve tako crno i onda kada pomislimo da baš je. Nije uvijek. Mi smo Leona dobili u svega dva mjeseca, a znam da taj osjećaj nekima traje i godinama...

Iza kiše uvijek dolazi SUNCE! I ova moja iskrenost neka bude svim budućim mamama SNAGA za bolje sutra te da ne gube nadu u svoj krajnji cilj...jer tko zna, možda je on baš iza idućeg ugla. Ljubim vas!", zaključila je manekenka.

Podsjetimo, Lucija Lugomer i suprug Danijel sinčića su dobili sredinom veljače ove godine, a sretne vijesti Lucija je podijelila na društvenim mrežama fotografijom iz rađaonice.

"Možete nas zvati mama i tata! A lijepo sam ga pitala što želi za Valentinovo... evo najvećeg poklona na svijetu", napisala je tada te poručila kako su ona i beba odlično.