Ostalo

Lucija Lugomer: 'Sine moj, došla su neka jako čudna vremena. O ovome ćeš čitati iz školskih knjiga'

Naša najpoznatija plus siza manekenka na Instagramu je napisala poruku posvećenu sinu Leonu

Tabloid.hr
23.03.2020 15:47

Najpoznatija hrvatska plus size manekenka, Lucija Lugomer , nakon potresa je na Instagramu napisala emotivnu poruku upućenu svom sinu Leonu kojeg je rodila sredinom veljače.

"Sine moj, došla su neka jako, jako čudna vremena . Sam Bog zna da sam te rodila tjedna dana prije ovog kaosa i katastrofe. Prvo sam gledala kako brojke umrlih rastu iz dana u dan i gledašte zemlje svijeta kako se pridružuju najcrnjim vijestima koje sam doživjela do sada. Danas, svega par dana kasnije, gledam te slike iz Petrove bolnice i ostale bolesnike koji su završili na ovoj hladnoći vani i ne mogu niti zamisliti kako je tim ljudima, ljudima koji su zbog štete ostali bez krova nad glavom i pitaju se gdje će prenoćiti", započela je Lucija

"Ta mala dječica koja ničega nisu svjesna. Tim mamama i tatama kojima ovo treba biti najljepše iskustvo u životu i njihovi najbitniji dani u životu dok one promrzle u papučama stoje vani i pitaju se što sada?! I pitam se pitam, kada smo došli do ovoga? Kada je svijet poprimio ovu crnu točku u Svemiru ? Kada smo se to tako opustili? I shvatim da je opet majka priroda ta koja nas povezuje i razdvaja. Sine moj, o ovome ćes jednoga dana čitati iz školskih knjiga. O ovome ću ti pričati i suze mi teku niz lice kada shvatim da ćemi se i tada jednako ovako stegnuti oko srca kada cu ti pričati da si rođen svega tjedan dana prije potpune katastrofe ", nastavila je.

"Moje dijete je malo, ono ništa ne razumije osim onoga gdje su mama i tata. Sigurnost. Nečije dijete sada, u ovom trenu spašava tuđe živote i opet se pitam hoće li ikada moći izbrisati ove prizore iz glave prije nego sto postanu TRAUMA . Znaj da smo SVI ispod ovog neba JEDNAKI! Razlikujemo se po znanju, iskustvu i karakteru. Materijalno u potpunosti nema nikakve veze s tim!!!

Neću te učiti gledanjem kroz ružicaste naočale jer ni sama ne vjerujem u te priče, ali cu te učiti, ako mi Bog dopusti, da poštuješdruge, da je svaki dan blagoslov i da je ljubav najljepša stvar' na svijetu. Putuj ptičice moja i bez obzira na sve vjeruj da je život lijep. Jer je. Samo nekada na to zaboravimo zbog drugih, zbog obaveza, zbog očekivanja, zbog straha i problema. Vjeruj u bolje sutra jer ono postoji. Znaj da si ti vladar vlastitih misli i nedaj da te itko ikada uvjeri u drugačije", zaključila je Lugomer.