Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
suza suzu stiže

Lucija se nije mogla smiriti! Plakala zbog Antonija

Od prvog dana boravka u kući Lucija i Antonio najviše su vremena provodili skupa, a Križevčanin je sada izašao iz glavne kuće.

Image
Tabloid.hr/ 15.3.2018. u 9:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Prema svim saznanjima, stanari su uvjereni da je Antonio zaista napustio Big Brother kuću. Njegov odlazak najviše je pogodio Luciju. Iako je tamnokosa Splićanka često provocirala Antonija, kada je shvatila da zauvijek izlazi iz showa, nije mogla suspregnuti suze. 

Neko vrijeme provela je plačući na kauču, komentirala je da joj je "dosta ove igre", a utješiti ju je pokušao i Marijan. Luce je zatim pozvana u ispovjedaonicu.

"Brate, koja je poanta ove igre? Eto, mene zanima.", upitala je vidno uznemirana. Njezinu reakciju svo vrijeme u tajnoj je kući promatrao Antonio.

"Sigurno nije da nalažeš drugim koga će izbaciti iz kuće.", rekao je Antonio, misleći pritom na nedjeljni trenutak kada je Lucija sugerirala Ribici koga da nominira.


"Ma polako, bez brige.", poručio mu je Bojan. Big Brother 23-godišnjakinji objasnio je da zna da je Antonio samovoljno želio napustiti kuču. "Znam, ali to me uznemirilo, koliko god se mi svađali. Za sve ljude koji misle da nemam emocija, ovo je...", odgovorila je i briznula u plač. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
KADA GLUMCI TULUMARE...

Neki su i nakon 17 godina ostali isti: Ovako je partijala ekipa serije 'Zabranjena ljubav'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba