Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ogroman interes

Ludilo za 'Menopauzom': Splitska publika jedva dočekala mjuzikl o kojem svi pričaju

Mjuzikl 'Menopauza' postigao je veliki uspjeh na brojnim pozornicama svijeta zato što na vrlo duhovit, iskren i autentičan način oslovljava probleme žena u srednjoj životnoj dobi

Image
Foto: Bojan Zibar
Tabloid.hr/ 16.1.2020. u 13:19
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Mjuzikl 'Menopauza' nakon Zagreba svoje prvo veliko gostovanje ima u Splitu gdje su prva dva termina za 18.01. rasprodana u rekordnom roku u splitskim Gripama. Interes splitske publike za mjuzikl o kojem svi pričaju je ogroman, stoga je dodan još jedan termin za ŠC Gripe i to za 25.01. u 18:00 sati i 20:30 sati.

Image
Foto: Bojan Zibar
Image
Bojan Zibar

Foto: Bojan Zibar

Mjuzikl 'Menopauza' postigao je veliki uspjeh na brojnim pozornicama svijeta zato što na vrlo duhovit, iskren i autentičan način oslovljava probleme žena u srednjoj životnoj dobi. No, nisu to samo problemi menopauze, ovdje je za hormonsku tranziciju koju žene u toj dobi prolaze samo dosjetljivo izabrana metafora za brojna životna pitanja s kojima se susreću. Ova predstava govori o starenju, o suočavanju s mnogim strahovima prolaznosti, o odnosu žena i njihovih muškaraca, njihove djece, njihovih sada već ostarjelih roditelja. Ona oslovljava gubitak snage, ali i novu snagu, strah, ali i iskustvo i hrabrost za nove preokrete. Ovdje se govori o nedostatku ljubavi, o životnim prioritetima.

Image
Foto: Bojan Zibar
Image
Bojan Zibar

Foto: Bojan Zibar

Četiri žene, koje se upoznaju u jednom trgovačkom centru na odjelu donjeg rublja na rasprodaji, nemaju ništa zajedničko osim jednog crnog grudnjaka od čipke i gubitka memorije, valunga, noćnog znojenja, premalo seksa, previše seksa i još mnogo toga. Ova urnebesna glazbena parodija, koja uključuje poznate glazbene hitove iz 60-ih, 70-ih i 80-ih, garantirano će vas nasmijati do suza. U glavnim ulogama hrvatske inačice moći ćete pogledati Sanju Doležal, Salome, Arijanu Čulinu i Karmelu Vukov Colić, koje su utjelovile poduzetnicu, hipijevku, reality zvijezdu i domaćicu, dok je redateljica ovog zabavnog mjuzikla Nina Kleflin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ulaznice je moguće kupiti online putem sustava Adriaticket na: https://adriaticket.com/event/3594-menopauza i https://adriaticket.com/event/3593-menopauza te na blagajni ŠC Gripe. Nabavite svoju ulaznicu na vrijeme i uživajte u jedinoj menopauzi u kojoj uživaju i muškarci.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Na vrhu popularnosti

Gdje je nestala Petra Kovačević? Bila je velika glazbena nada, najavila prvi album, a onda joj se gubi svaki trag

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba